Μπαμ με Άντονι Ντέιβις οι Λέικερς!

Έσκασε η βόμβα!

Η πρώτη τεράστια μεταγραφή στο ΝΒΑ ανήκει στους Λέικερς που συμφώνησαν με τους Πέλικανς για την παραχώρηση του Άντονι Ντέιβις με αντάλλαγμα τους Μπράντον Ίνγκραμ, Λόνζο Μπολ, Τζος Χαρτ και 3 draft picks πρώτου γύρου.

Οι Λέικερς κοιτούσαν εδώ και καιρό την περίπτωση του Ντέιβις για τον κάνουν κάτοικο Λος Άντζελες και συμπαίκτη του Λεμπρόν Τζέιμς,κάτι που κατάφεραν αλλά με αρκετά ανταλλάγματα όπως

ήταν λογικό.Έτσι το συγκεκριμένο trade αφήνει ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες όπως και το "μονόφρυδο" που ήθελε να αλλάξει ομάδα και βλέπουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Να τονιστεί πως οι Πέλικανς έχοντας ¨κλειδώσει" το νούμερο 1 του ντραφτ,Ζάιον Γουίλιαμσον με τα νέα δεδομένα θα έχουν και το νούμερο 4 του φετινού ντραφτ φτιάχοντας έτσι μια ομάδα με αρκετό μέλλον.

Από την άλλη πλευρά οι Λέικερς βλέπουν το παρόν και ήδη με τη μεταγραφή του 26χρονου σέντερ έχουν 2 μεγάλα ονόματα και αναζητούν το τρίτο που θα εκτοξεύσει την ομάδα του Λεμπρόν που ζητούσε ενίσχυση για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

The Pelicans have agreed to a deal to trade Anthony Davis to the Lakers for Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart, and three first-round picks – including the No. 4 overall in 2019 Draft, league sources tell ESPN.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) June 15, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα