Μπαλταζάρ: Ικανοποιημένος από την 4άρα αλλά... (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας του στο 2ο μέρος έμεινε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: "Όπως είπα χθες δεν περίμενα εύκολο παιχνίδι, και αυτό είδαμε σήμερα. Δεν ήταν εύκολο, με ένα καλό αντίπαλο, ένας αντίπαλος που είχε καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, ειδικά στο πρώτον μέρος μας δημιούργησε προβλήματα και έδειξε πως γνώριζε την ομάδα μας και πως έπαιζε. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο πως το 1-0 δεν μας χάριζε την πρόκριση και τους ζήτησα να γίνουν πιο επιθετικοί. Οι ποδοσφαιριστές

μου το κατάλαβαν και άλλαξαν την εικόνα τους στο 2ο ημίχρονο και καταφέραμε να σκοράρουμε άλλα τρία γκολ. Παρ' όλα αυτά δεν ήταν ακριβώς που αυτό που θέλουμε όμως κρατάμε την προσπάθεια του 2ου ημιχρόνου. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σοβαρότητα που έδειξαν στον αγώνα. Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας μας που έδωσαν το παρόν τους και μας βοήθησαν στον μέγιστο βαθμό. Νιώσαμε πως παίζαμε στην έδρα μας και τους ευχαριστούμε γι' αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα