Μπαλταζάρ: «Τα αποδυτήρια είναι συντετριμμένα»

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ δήλωσε απογοητευμένος από τον αποκλεισμό και τόνισε ότι οι παίκτες στα αποδυτήρια είναι συντετριμμένοι.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με αυτό που συνέβη σε αυτό τον γύρο. Γνωρίζαμε ότι μετά το καταστροφικό ημίχρονο στη Λιθουανία ότι έπρεπε να αντιδράσουμε για να αποδείξουμε. Οι παίκτες ακολούθησαν το σχέδιο μας για την ανατροπή. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να μπούμε δυνατά και να σκοράρουμε νωρίς. Αυτό συνέβη και μας έδωσε την αυτοπεποίθηση.

Αφού γνωρίζαμε ότι η Σούντουβα θα αμυνθεί έπρεπε να παίξουμε επιθετικά. Προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα αποδυτήρια είναι συντετριμμένα. Αυτοί οι παίκτες έδειξαν ότι μπορούν να αντιδράσουν. Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε να παίξει στους ομίλους αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες μας.

-Νιώθω απογοητευμένος να βλέπω τους παίκτες σε αυτή την κατάσταση. Φυσικά και είμαι απογοητευμένος. Όταν ήρθαν στον ΑΠΟΕΛ ήταν και τότε έτσι. Μαζί καταφέραμε να γίνουμε πρωταθλητές και παρά το γεγονός ότι χάσαμε τον πρώτο μας στόχο δεν μου χαλά την πίστη που έχω στην ομάδα. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να έχουμε τέτοια απώλεια αυτοσυγκέντρωσης.

-Ο Ζαχίντ ήταν άρρωστος πριν μερικές βδομάδες και έχασε 6 κιλά. Μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω, αλλά αυτή ήταν η απόφαση μου.

-Δεν έχω παράπονο από κανένα παίκτη. Το πιο σημαντικό είναι να αναλύσουμε το παιχνίδι και να δούμε τα λάθη. Μπορεί οι αποφάσεις να μην ήταν οι καλύτερες, αλλά είδα 14 παίκτες να προσπαθούν να πιέζουν και να πετύχουν δεύτερο γκολ

Keywords
Τυχαία Θέματα