Μπαλταζάρ: "Πήραμε θετικό αποτέλεσμα, αλλά..." (video)

Απόλυτα ικανοποημένος έμεινε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στον πρώτο αγώνα με την Αούστρια και φυσικά από την λευκή ισοπαλία που πήρε η ομάδα του.

Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως ο επαναληπτικός είναι δύσκολος, τίποτα δεν τέλειωσε και επικέντρωσε την προσοχή του στον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας. Παράλληλα αφιέρωσε το θετικό αποτέλεσμα στην οικογένεια του Γιώργου Μικελλίδη, φίλου της ΑΕΛ που

έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Οι δηλώσεις του

"Είχαμε τις ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Θα μας έδινε περισσότερη αυτοπεποίθηση στη συνέχεια. Η Αούστρια προσπάθησε περισσότερο στο 2ο μέρος, είχε περισσότερη κατοχή. Περιμέναμε την αντίδραση της Αούστρια στο 2ο ημίχρονο, ξέραμε πως θα μας πιέσει και στο τελευταίο 20λεπτο ήταν δύσκολο. Αλλά δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, είχαμε πειθαρχία και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα, απλά παίξαμε το πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την άλλη βδομάδα".

"Ευχαριστώ τους καταπληκτικούς οπαδούς μας που ήρθαν από την Κύπρο εδώ για να μας στηρίξουν. Αφιερώνω το θετικό αποτέλεσμα στην οικογένεια του Γιώργου Μικελλίδη. Ήθελα να του αφιερώσω τη νίκη αλλά δεν ήρθε".

Keywords
Τυχαία Θέματα