Μπαίνει στο «ψυγείο» η Κύπρος-Καταιγίδες και χιόνια

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται την Κυριακή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και αργότερα πιθανό και µεµονωµένες καταιγίδες.

Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Τοπικά, αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά στα νοτιοανατολικά µέχρι µέτριοι,

3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα δυτικά και βόρεια, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, µε τις περισσότερες βροχές να σηµειώνονται στα δυτικά και τα βόρεια. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και παροδικά στα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο

ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδες και στα ορεινά χιόνι ή χιονόνερο.

Από αργά το απόγευµα αναµένεται σταδιακή βελτίωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την ∆ευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Χιόνι ή χιονόνερο αναµένεται στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, και θα κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Keywords
Τυχαία Θέματα