Μπάγερν Μονάχου: Στη λίστα και ο Γουότκινς αν δεν προχωρήσει του Κέιν

Την περίπτωση του Όλι Γουότκινς εξετάζουν στην Μπάγερν Μονάχου στην περίπτωση που η υπόθεση Κέιν δεν έχει θετική κατάληξη για τους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν Μονάχου όπως είναι πλέον γνωστό, το καλοκαίρι θα διαθέσει το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ της για την απόκτηση επιθετικού, με τα ονόματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, να είναι αρκετά.

id="inline1-null">

Ο Χάρι Κέιν αποτελέι μήλον της έριδος για όλα τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια και αυτό το καλοκαίρι, από τη στιγμή που τα «σπιρούνια» για ακόμη μία φορά απογοητεύουν με την εικόνα και τα αποτελέσματά τους.

 

 

Η γερμανική ομάδα, είναι γνωστό πως θα ήθελε σαν τρελή να αποκτήσει τον Άγγλο επιθετικό μιας και όπως καταλαβαίνει κανείς, το κενό που άφησε πίσω ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μοιάζει δυσαναπλήρωτο. Σαφώς στο Μόναχο κατανοούν την πολυπλοκότητα του πράγματος και για αυτό το λόγο στρέφονται και σε άλλες περιπτώσεις με το πιο πρόσφατο όνομα που ακούγεται τον τελευταίο καιρό, να είναι αυτό του Όλι Γουότκινς της Άστον Βίλα.

 

Ο Άγγλος φορ, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος με τους «χωριάτες» και ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, ο Ουνάι Έμερι. Έχει σκοράρει 14 γκολ φέτος, με τα 11 εξ αυτών να τα έχει πετύχει στα τελευταία 14 παιχνίδια.

Το θέμα βέβαια είναι πως και η περίπτωση του Γουότκινς δεν αποτελεί φθηνή επιλογή, με τον Άγγλο επιθετικό να κοστολογείται βάσει transfermarkt στα 32 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025 ενώ πρόσφατα χρίστηκε διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, και με βάσει όλα αυτά, τα λεφτά που θα ζητήσουν οι «χωριάτες», αναμένεται να είναι πολύ περισσότερα στο τέλος της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live