Μπαχτσελί: Κουτσή πάπια ο Τσίπρας – Να είναι έτοιμος να τσακιστεί

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κατά του Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον έναν πρωθυπουργό χωρίς εξουσίες πλέον, που λέει ανοησίες, και απειλώντας τον ότι η Τουρκία θα πετάξει στη θάλασσα πάλι τους Έλληνες που την προκαλούν και της κουνούν το δάχτυλο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Η Ελλάδα

ειδικά παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας ο Τσίπρας δήλωσε θρασύτατα ότι αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις στην ανατ. Μεσόγειο θα υπάρξει τίμημα. Η ‘κουτσή πάπια’ ο Τσίπρας, (ο χωρίς εξουσίες πλέον) κάνοντας λόγο για κίνδυνο πολέμου στην ανατ. Μεσόγειο και το Αιγαίο, παραδέχτηκε ότι θα εμποδίσει την Τουρκία. Επιπλέον, έφτασαν ταβάνι οι ανοησίες του κάνοντας έκκληση να μπει τέλος στις εγγυήσεις μας στην Κύπρο. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει γεννηθεί ακόμη από την κοιλιά της μάνας του ο πειρατής που θα ανακόψει την πορεία μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο».

Συνέστησε στον Έλληνα πρωθυπουργό να διαβάσει ιστορία, γιατί διαφορετικά θα βρεθεί κι ο ίδιος στο βυθό της θάλασσας όπως οι πρόγονοί του στη Σμύρνη.

«Ο Τσίπρας να σταματήσει να προκαλεί και να διαβάσει ιστορία. Θα πρέπει να πάρει μαθήματα από τους παππούδες του στη Σμύρνη που τους ρίξαμε στη θάλασσα. Αν δεν τα πάρει, τότε πρέπει να είναι από τώρα έτοιμος να γκρεμοτσακιστεί και να θαφτεί μέσα στη θάλασσα, να τον καταπιεί η θάλασσα».

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί απείλησε τους Έλληνες ότι θα τους συντρίψουν αν βρεθούν στο δρόμο τους και ότι θα κόψουν το δάχτυλο σε όποιον τους προκαλεί.

«Δεν γνωρίζουμε εμείς Έλληνες, Ξε-Έλληνες. Όπου είναι να πάμε, θα πάμε. Θα συντρίψουμε όποιον μπαίνει στον δρόμο μας. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε κάτω από καμία συνθήκη τους στόχους μας. Όσοι μας κουνάνε το δάχτυλο, θα τους κόψουμε και το πετάξουμε. Το τουρκικό έθνος ποτέ δεν μπορεί κανείς να το σταματήσει με απειλές, η νόμιμη πορεία του δεν μπορεί να ανακοπεί με το ζόρι».

Προκάλεσε μάλιστα τον Έλληνα πρωθυπουργό αν έχει τα κότσια να βγει στη Μεσόγειο και το Αιγαίο και τότε ‘θα δει τι θα πάθει’, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ιδού η Ρόδος, Ιδού και το πήδημα! Ας βγει ο Τσίπρας μπροστά μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο, να δει πού θα φτάσουν και πού θα βρεθεί το κεφάλι του. Τα γεωτρύπανά μας στη Μεσόγειο πρέπει να συνεχίσουν τις ενέργειές τους με θάρρος και εξασφαλίσουν τα δικαιώματά μας κάνοντας αυτό που πρέπει με ηρωισμό και αυτοθυσία».

Και καταλήγοντας ο ηγέτης των Τούρκων εθνικιστών, υπενθύμισε τις ηρωικές σελίδες της οθωμανικής αυτοκρατορίας στη θάλασσα, λέγοντας ότι ο ένδοξος ναύαρχος Μπαρμπαρόσα περιμένει πάλι τους ‘σταυροφόρους’ να τους πετάξει στη θάλασσα.

«Οι λεβέντες μας δεν ξεχνιούνται, ο Μπαρμπαρός Χαϋρετίν Πασά δεν έχει πεθάνει από τις καρδιές μας. Να ξέρουν ότι εξακολουθεί να δείχνει το στόλο των σταυροφόρων με το δάκτυλό του και περιμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να τον βυθίσει στον πυθμένα της θάλασσας».

Keywords
Τυχαία Θέματα