Αζάρ: «Θέλω το Champions League»

Ευκαιρίας δοθείσης και με αφορμή τον αυριανό πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League, στην γαλλική πρωτεύουσα με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Parisien», μιλώντας για πολλά και διάφορα.



Ερωτηθείς για τους στόχους και το ποδοσφαιρικό του μέλλον, με βάση συζήτησης μία ενδεχόμενη πρόταση συνεργασίας από την Παρί

Σεν Ζερμέν, ο βραχύσωμος άσος απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Είναι δύσκολο να απαντήσεις αρνητικά στην Παρί, όπως και σε κάθε ομάδα που είναι ικανή να κατακτήσει το Champions League. Και για εμένα αυτός είναι κυρίαρχος στόχος».

Αναφερόμενος στην αντίπαλο των Λονδρέζων, που εντυπωσιάζει σε σαμπιονά και Champions League, ο Αζάρ που θα βρεθεί αντίπαλος των Ελλήνων διεθνών στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, τόνισε: «Αυτήν την περίοδο η Παρί προκαλεί τρόμο. Είναι σε επίπεδο παρόμοιο με αυτό της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο άσος της Τσέλσι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην αλλαγή προπονητή στους «μπλε»: «Τα τελευταία χρόνια η Τσέλσι ήταν στην κορυφή. Εφέτος όχι. Σε ατομικό επίπεδο, ήμασταν λιγότερο δυνατοί από πέρυσι. Η βάση του προβλήματος ήταν ψυχολογική, καθώς επαναπαυθήκαμε. Ο Μουρίνιο πλήρωσε το τίμημα, επειδή εμείς δεν ήμασταν καλοί. Οταν έφυγε, του έστειλα μήνυμα και του εξέφρασα την λύπη μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα