Αζάρ: Σκέφτεται να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι του 2024!

Σαν επίλογο της καριέρας του βλέπει τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος σκέφτεται πολύ σοβαρά να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το καλοκαίρι του 2024.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Μαδρίτη παραμένει παροπλισμένος στον πάγκο. Σκιά του εαυτού του εδώ και τέσσερα γεμάτα χρόνια, ο Εντέν Αζάρ αποτελεί βαρίδι για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που ψάχνει εδώ και καιρό να τον ξεφορτωθεί

προκειμένου να ελαφρύνει το μισθολογικό φορτίο.

Ο Βέλγος ωστόσο φαίνεται αποφασισμένος να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους κι όταν το ταξίδι του στην Ισπανία φτάσει κι επίσημα στο τέλος του, τότε πιθανότατα θα αποσυρθεί!

 

 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το ισπανικό «Relevo», το οποίο τονίζει ότι ο 32χρονος σκέφτεται πολύ σοβαρά να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά εξάταπα το καλοκαίρι του 2024 και να ρίξει τίτλους τέλους σε μια εντυπωσιακή καριέρα.

Σύμφωνα με όσα συμπληρώνει το δημοσίευμα, ο Αζάρ νιώθει «χορτασμένος» με όσα έχει καταφέρει στο ποδόσφαιρο και νιώθει πως η Ρεάλ αποτελεί τον ιδανικό επίλογο για να ολοκληρώσει την ιστορία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Την ίδια στιγμή, πάντως, η Αλ Νασρ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του και μέσα στο επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να τον πείσει να δώσει παράταση στην καριέρα του για χάρη μιας τελευταίας εμπειρίας στην Σαουδική Αραβία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αζάρ, Σκέφτεται, 2024,azar, skeftetai, 2024