Αξιωματούχοι της ΣΚΟΚ σε αποστολές της ISSF

ΣΚΟΚ
Άλλοι δυο τιμητικοί διορισμοί αξιωματούχων της ΣΚΟΚ σε διεθνείς διοργανώσεις ανακοινώθηκαν πρόσφατα από το προεδρείο της Διεθνούς Ομοσπονδίας ISSF. Πρόκειται για τον διορισμό του τεχνικού διευθυντή της ΣΚΟΚ Πέτρου Κυρίτση στη θέση του προέδρου της Αγωνόδικης Επιτροπής του πρώτου φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στο Νέο Δελχί και τον διορισμό του προέδρου της ΣΚΟΚ Δημήτρη Λόρδου στη θέση του Τεχνικού Επιθεωρητή των Παγκοσμίων Αγώνων Σκοποβολής του 2018 που θα γίνουν στη Νότια Κορέα.

Ο

Πέτρος Κυρίτσης αναχωρεί για την πρωτεύουσα της Ινδίας σήμερα Δευτέρα για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινούν μεθαύριο Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 4 Μαρτίου. Στο Νέο Δελχί θα βρεθεί και ο Δημήτρης Λόρδος υπό την ιδιότητά του ως προέδρου της Επιτροπής Κυνηγετικού Όπλου της ISSF, για να παραστεί στην προγραμματισμένη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Σεούλ, για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου, το οποίο θα φιλοξενήσει τους Παγκόσμιους Αγώνες Σκοποβολής του 2018. Εκεί όπου θα δοθούν και οι πρώτες κάρτες (QUOTA PLACES) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Οι πιο πάνω διορισμοί των αξιωματούχων της ΣΚΟΚ, αποτελούν συνέχεια πολλών προηγούμενων και καταδεικνύουν το κύρος και το παγκόσμιο εκτόπισμα της κυπριακής σκοποβολής διεθνώς. Αποτελούν δε τιμή για τους ίδιους τους παράγοντες, για την ομοσπονδία που εκπροσωπούν, αλλά και του κυπριακού αθλητισμού γενικότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα