Αύριο θα συνεχιστεί ο ημιτελικός του Ρολάντ Γκαρός

Δεν θα ολοκληρωθεί σήμερα ο ημιτελικός ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ντόμινικ Τιμ, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών στο Παρίσι! 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο παίκτες είναι αυτοί που αρνήθηκαν να ξαναβγούν στο court μετά τη δεύτερη διακοπή εξαιτίας της βροχής!

Ο αγώνας θα συνεχιστεί στις 13.00 ώρα Ελλάδας και θα ακολουθήσει στις 16.00 ο τελικός των γυναικών ανάμεσα στην Άσλεϊ Μπάρτι και τη Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Κάτω από πολύ

δύσκολες συνθήκες, οι δύο παίκτες είχαν πάρει από ένα σετ (2-6 το πρώτο ο Τιμ, 6-3 το δεύτερο ο Τζόκοβιτς), ενώ ο Τιμ ήταν μπροστά 3-1 με μπρέικ στο τρίτο. Ετοιμαζόταν, μάλιστα, να σερβίρει πριν γίνει η δεύτερη διακοπή.

Ο 25χρονος Αυστριακός ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και φάνηκε να προσαρμόζεται γρήγορα στον αέρα, την ίδια ώρα που ο Νόλε δεν μπορούσε να βρει τα πατήματά του. Ζητούσε, μάλιστα, να σταματήσει ο αγώνας εξαιτίας του αέρα.

Τελικά ο Τιμ καθάρισε το σετ με δύο μπρέικ και το κλίμα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) είχε γίνει βαρύ για τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο...

Παρόλα αυτά, αφού έσωσε δύο μπρέικ πόιντ του Τιμ στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, σημείωσε το μπρέικ στο όγδοο γκέιμ (5-3) και στη συνέχεια έκλεισε το σετ. Στο 3-2 αυτού του σετ έγινε ολιγόλεπτη διακοπή λόγω βροχής.

Οι συνθήκες παρέμεναν δύσκολες και στο τρίτο, αλλά ο σκληροτράχηλος Τιμ κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα με 3-1, λίγο πριν γίνει η δεύτερη και τελευταία διακοπή.

Σαφώς ευνοημένος από όλο αυτό είναι ο Ράφα Ναδάλ, που ήδη έχει πάρει την πρόκριση για τον τελικό μετά τη νίκη του επί του Φέντερερ και θα έχει αύριο όλο τον χρόνο να ετοιμαστεί για τον τελικό της Κυριακής (16.00)!

πηγή:sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα