Αυγουστή: "Να μην επιτρέψουμε το παραμικρό στον ΑΠΟΕΛ"

Την καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου (πριν από κάθε αγώνα), έκανε σήμερα ο Σωφρόνης Αυγουστή για το αυριανό πρώτο παιχνίδι κυπέλλου για τη φάση των «16» κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Κύπριος τεχνικός χαρακτήρισε το παιχνίδι ως πρόωρο τελικό και υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να επιτρέψει το παραμικρό στον αντίπαλο. Ταυτόχρονα, ο κ. Αυγουστή αναφέρθηκε και στο μετεγγραφικό κομμάτι και χαρακτήρισε τον Απόλλωνα άτυχο στην περίπτωση του Ντιγκινί. 

«Είναι ένας πρόωρος τελικός το αυριανό παιχνίδι, έχουμε

να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το ίδιο θα σκέφτεται και ο αντίπαλος. Και οι δυο δεν θέλαμε να πέσουμε μαζί σε αυτή τη φάση. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε συγκέντρωση, δεν πρέπει να επιτρέψουμε το παραμικρό στον αντίπαλο, να μας δημιουργήσει προβλήματα στη δική μας έδρα. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Δεν είμαστε από αυτούς που βλέπει ότι έχει προβλήματα. Είναι παιχνίδια που θέλεις παίκτες-ηγέτες, με προσωπικότητα.

Θα έχουμε κάποιες επιστροφές. Οι δυο νέες μεταγραφές θα είναι μαζί μας. Απ' εκεί και πέρα μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, θα έχουμε το πληρέστερο ρόστερ του τελευταίου διαστήματος στο Κολόσσι. Είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί θα έχουμε παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες. Είμαι αρκετά αισιόδοξος πως όποια εντεκάδα αγωνίζεται, δεν θα υπάρχει άλλος στόχος από τη νίκη».

Οι Γιούστε και Χάμπος είναι διαθέσιμοι για αύριο; «Είναι δύσκολο για αύριο όμως με τον Εθνικό έχουν αρκετές πιθανότητες»

Για τον Ενσούε: «Ο Ενσούε είναι σε καλή κατάσταση, έχει πιο πολλές πιθανότητες από τους δυο που αναφέραμε πριν να είναι στην αποστολή».

Για τον Μάρκοβιτς: «Αυτά που γνωρίζω από τους γιατρούς είναι πως ευτυχώς αποφύγαμε τα δυσάρεστα. Μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα και ευελπστούμε από εβδομάδας να επιστρέψει στο Κολόσσι».

Αν επηρεάζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός με την περίπτωση του Ντιγκινί: «Φανήκαμε και πάλι άτυχοι, γιατί ένας ποδοσφαιριστής που ήθελε η ομάδα μας, ανήκει σε ομάδα που έχει εμπάργκο.

Αν κάποιος φύγει αυτή τη στιγμή απ' το ρόστερ, σίγουρα δεν φεύγει γιατί δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής. Είναι λόγω θέσης και αναγκών της ομάδας. Αν βρούμε κάποιο για τον κατάλογο Β' σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα, για να μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Αν εντόπισε διαφορές στον ΑΠΟΕΛ με το νέο προπονητή: «Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, τα προβλήματα είναι αρκετά. Όμως έτσι ήμασταν και εμείς στην αρχή. Η ποιότητα υπάρχει. Είμαστε έτοιμοι όποιο σύστημα και να παρουσιάσει ο συνάδελφος, αυτή είναι η δουλειά μας».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυγουστή, ΑΠΟΕΛampquot,avgousti, apoelampquot