Αυγουστή: "Και διπλό αύριο και νίκη με την ΑΕΚ"

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε για τον αυριανό αγώνα με την Μαρσέϊγ και όταν ρωτήθηκε αν προτιμά ή διπλό αύριο ή νίκη τη Δευτέρα με την ΑΕΚ, απάντησε και τα δυο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Ευχαριστώ για όλο το διάστημα που είμαστε μαζί. Δεν είναι λίγα 14 Ευρωπαϊκά και αυτό οφείλεται σε αυτούς τους παίκτες που κατάφεραν να ξεπεράσουν την απώλεια του πρωταθλήματος

και του κυπέλλου και να μπουν στους ομίλους. Αύριο θα είναι το τελευταίο παιχνίδι και οφείλουμε να προσπαθήσουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

-Από την στιγμή που πρέπει να βλέπεις πιο ψηλά, θέλουμε την νέα χρονιά να είμαστε στο πιο ψηλό επίπεδο.

-Φέτος πίστευα πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα, αν μας χαμογελούσε η κλήρωση. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τρία μεγαθήρια. Ίσως αυτοί οι αγώνες να είναι προετοιμασία για την νέα χρονιά.

-Οι ποδοσφαιριστές κάθε παιχνίδι έχουν στόχο τη νίκη. Αυτά είναι μεγάλα παιχνίδια που θα τα έχουν μια ζωή στο μυαλό τους.

-Θα διάλεγα και διπλό αύριο και νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

-Θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εσάς γιατί απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Δεν θα έχει πολλές αλλαγές η ενδεκάδα.

-Σέβομαι αυτό το ρόστερ, αυτούς τους παίκτες γιατί αυτοί ήρθαν να δυναμώσουν την ομάδα. Είχαν κάποιες ατυχίες οι παίκτες που ήρθαν. Ίσως αυτοί να είναι μεταγραφές του Ιανουαρίου.

-Βλέπουμε τις επιλογές, τον αντίπαλο και τα δεδομένα. Αν σε κάποιο παιχνίδι πάμε με τριάδα κεντρικών αμυντικών, θα χρειαστεί πολλή δουλειά. Κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι.

-Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ξέρεις την επόμενη μέρα. Περιμένουμε όλους τους τραυματίες να επιστρέψουν με την νέα χρονιά. Είναι σημαντικό αυτό το ρόστερ, όταν είναι πλήρες θα είμαι και εγώ στην ευχάριστη θέση να επιλέγω τους καλύτερους.

Keywords
Τυχαία Θέματα