Αυγουστή: "Φτάσαμε σε κομβικό σημείο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι"

Συνέντευξη τύπου για τους αγώνες που ακολουθούν απέναντι σε Άρη και ΑΕΚ για το κύπελλο και το πρωτάθλημα αντίστοιχα, αλλά και τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία είχαν υποπέσει οι Ροτζέρ Μπιντά και Ντάνιελ Καρ, παραχώρησε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας ο Απόλλωνας.

Αυγουστή: «Σημαντικά για να ξαναμπούμε στους στόχους μας τα τρία επόμενα»

Απόσπασμα από τις δηλώσεις Σωφρόνης Αυγουστή:

Για τους αγώνες με Άρη και ΑΕΚ: «Έχουμε δύσκολο

παιχνίδι αύριο. Οι μονοί αγώνες είναι πάντα επικίνδυνοι. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να πάρουμε την πρόκριση και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα. Ξέρουμε ότι η ομάδα δεν έχει κερδίσει ντέρμπι και είναι μεγάλο το κίνητρο με την ΑΕΚ. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Περνά κι αυτή τα δικά της προβλήματα και είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι και στα δύο παιχνίδια».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα και το πειθαρχικό παράπτωμα: «Συγχαρητήρια σε αυτούς που κλήθηκαν να αγωνιστούν με Σαλαμίνα και πήραν μια μεγάλη και καθαρή νίκη. Ελπίζουμε μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ να έχουμε επιστροφές. Λιγόστεψαν οι επιλογές αλλά πάνω από όλα είναι η ομάδα. Είμαστε εδώ και υπηρετούμε έναν μεγάλο σύλλογο. Πρέπει να δίνουμε παράδειγμα σε όλους γιατί ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα. Όλοι αξιολογούνται καθημερινά, ελπίζουμε να τους έχουμε με την ΑΕΚ. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε κάποιους με την ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα