Αυγουστή: "Δουλέψαμε πολύ με μοναδικό στόχο να περάσουμε"

"Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Δουλέψαμε πολύ με μοναδικό στόχο να περάσουμε" δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή στην δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς, όπου ο στόχος είναι η ανατροπή τής ήττας με 2-1 του πρώτου αγώνα. 

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Δουλέψαμε πολύ με μοναδικό στόχο να περάσουμε. Αυτό δεν θα γίνει από το πρώτο λεπτό, θέλει συγκέντρωση μέχρι το 90’. Αν καταφέρουμε να προηγηθούμε γρήγορα ακόμα καλύτερα, αλλά το παιχνίδι θα τελειώσει όταν σφυρίξει

ο διαιτητής και περάσουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, αλλά και οι δικοί μου είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και μπορούν να ανταποκριθούν. Όταν βρεθήκαμε ξανά στην ίδια θέση με την Αμπερντίν, ο προπονητής δεν ήταν στον πάγκο, αλλά στην κερκίδα υπήρχαν 7000 προπονητές. Με τον παλμό που έδωσαν κατάφεραν να περάσουν την ομάδα. Ξέρω τις δυσκολίες, αλλά η ομάδα τους έχει ανάγκη. Πρέπει να δώσουμε παλμό και δύναμη από το πρώτο λεπτό».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Έκτορ Γιούστε:

«Ο Απόλλωνας έχει την ευκαιρία αύριο να δείξει ποια είναι η ομάδα μας. Έχουμε απέναντι μας μια καλή ομάδα που θα παλέψει σκληρά, αλλά ξέρουμε πώς δουλεύουμε και έχουμε αυτοπεποίθηση. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν άσχημοι αλλά δεχτήκαμε τα γκολ από στημένες φάσεις. Αύριο όλα θα είναι διαφορετικά και καλύτερα. Με τον κόσμο μας είμαστε πιο δυνατοί και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα