Αυγουστή: "Δεν είναι σωστό να πούμε κάτι για το παιχνίδι"

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος του αγώνα ήταν προσγειωμένος, αφού γνωρίζει ότι υπάρχει δρόμος μέχρι το τέλος.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:
"Σήμερα έχουν τελειώσει τα τρία παιχνίδια που χρωστούσαμε. Οι παίκτες δίκαια κέρδισαν το παιχνίδι. Η συνέχεια είναι μεγάλη. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα είναι το ίδιο στο επόμενο παιχνίδι και πρέπει να ετοιμαστούμε. Αυτές τις δυο μέρες να το χαρούμε και από Σάββατο να δούμε τον ΑΠΟΕΛ.

Οι ομάδες που βρίσκονται εκεί θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον τίτλο. Εύχομαι ο καλύτερος να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να πούμε πολλά. Δεν είναι σωστό να πούμε κάτι για το παιχνίδι. Βλέπουμε τη συνέχεια.

Όταν παίρνεις αποφάσεις κάποτε σου βγαίνουν κάποτε όχι. Σήμερα μας βγήκε το παιχνίδι. Ήταν άψογοι οι παίκτες σε όλο το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι βρεθήκαμε στην κορυφή. Είναι δύσκολο να βρεθείς εκεί και δύσκολο να κρατηθείς.

Υπάρχουν ακόμα και έξι ομάδες που έχουν τη δική τους ιστορία. Θα παιχτούν ωραία παιχνίδια. Κάθε ομάδα πρέπει να προσέξει τα λάθη γιατί από δω και πέρα οι βαθμοί είναι σημαντικοί

Σήμερα μπορούσε να υπάρχει στο γήπεδο αρκετός κόσμος. Καταφέραμε ο κόσμος να βρίσκεται στις καφετέριες. Πρέπει να βρεθούν λύσεις για να έρχεται στο γήπεδο ο κόσμος.".

Keywords
Τυχαία Θέματα