Βρυξέλλες:Σημαντικές επαφές Αβέρωφ -Ομιλητής σ'επενδυτικό συνέδριο

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, όπου συμμετείχε στο οικονομικό και επενδυτικό συνέδριο του «Κρανς Μοντανα Φόρουμ», ως ομιλητής. Ο κ. Αβέρωφ είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις ευκαιρίες για επενδυτικές δραστηριότητες στην Κύπρο.


«Η Κύπρος δίνει τις ευκαιρίες και κίνητρα για επενδύσεις για την Κύπρο

και μόνο τότε εξετάζει με αυστηρά κριτήρια αν θα προχωρήσει μέσω αυτού του επενδυτικού προγράμματος και η υπηκοότητα», τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, μιλώντας στο επενδυτικό συνέδριο του «Κρανς Μοντανα Φόρουμ».

Ο κ. Νεοφύτου εξήγησε λεπτομερώς πως «στην Κύπρο δίνουμε κίνητρα για τις επενδύσεις και όχι την λανθασμένη εντύπωση που προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν, ότι πουλούμε υπηκοότητες. Η Κύπρος δεν πουλάει υπηκοότητες», τόνισε.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, με την ευκαιρία της επίσκεψης του στις Βρυξέλλες, είχε σειρά σημαντικών επαφών, αφού πρώτα προηγήθηκε ανταλλαγή απόψεων με τον Χρήστο Στυλιανίδη τον Επίτροπο μας στην Ε.Ε. και τον Ευρωβουλευτή μας τον Λευτέρη Χριστοφόρου.

Συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Ταγιάνι, αλλά και τον Πρόεδρο της ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο τον Γερμανό κ. Βέμπερ, όπου τέθηκαν επί τάπητος οι προκλήσεις του σήμερα για την Ευρώπη, που δεν είναι άλλες από το θέμα τις μετανάστευσης, το θέμα της οικονομίας, αλλά και της ενέργειας.

«Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι στην Ευρώπη, πρέπει να συμμετέχουμε στην συζήτηση και για τα Ευρωπαϊκά ζητήματα. Και εμείς ως Δημοκρατικός Συναγερμός είμαστε στο κέντρο των συζητήσεων εντός του ΕΛΚ και μέσα από τις δικές μας προσβάσεις να στέλνουμε και το δικό μας μήνυμα για μια επανενωμένη Κύπρο με βάση τις Ευρωπαϊκές αρχές και αξίες», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του κόμματος.


Keywords
Τυχαία Θέματα