Αβέρωφ: Το διακύβευμα είναι ξεκάθαρο. Να πάμε μπροστά ή να γυρίσουμε πίσω

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής, τονίζοντας ότι «η ψήφος ως αποτέλεσμα του δικαιολογημένου θυμού, δεν θα είναι δυστυχώς για μια μέρα αλλά για πέντε ολόκληρα χρόνια».

Αυτούσια η δήλωση:

«Tην ερχόμενη Κυριακή, αποφασίζουν οι πολίτες. Το διακύβευμα της Κυριακής είναι ξεκάθαρο.

Να πάμε μπροστά ή να γυρίσουμε πίσω. Η ψήφος ως αποτέλεσμα του δικαιολογημένου θυμού, δεν θα είναι δυστυχώς για μια μέρα αλλά για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Όπως κερδίσαμε τη μάχη για την πανδημία πρέπει να κερδίσουμε

και τη μάχη της οικονομίας. Για να κάνουμε πράξη την Κύπρο του αύριο μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και να απελευθερώσουμε από την κατοχή τη μοιρασμένη μας πατρίδα.

Για να τα καταφέρουμε όμως χρειαζόμαστε μια λειτουργική Βουλή και όχι μια Βουλή όμηρο προσωπικών εμμονών και κομματικών παιχνιδιών.

Κάθε ψήφος που πάει στα μικρά κόμματα είναι έμμεση πριμοδότηση του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ. Θέτουμε σε κίνδυνο το Ταμείο Ανάκαμψης.

Χρειαζόμαστε σοβαρότητα και όχι άρνηση και ανεύθυνο λαϊκισμό.  Να διορθώσουμε τα λάθη του χθες, να εξασφαλίσουμε τις κατακτήσεις του σήμερα, να χτίσουμε μαζί και θα χτίσουμε την Κύπρο του αύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα