Αβέρωφ: Κοινό το όραμα ΔΗΣΥ - Ν.Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, μετά από πρόσκληση, παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου αναφέρθηκε στο κοινό όραμα και αξίες που μοιράζονται Δημοκρατικός Συναγερμός και Νέα Δημοκρατία ενώ σημείωσε ότι «τον τελευταίο καιρό όμως, μας ενώνει και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό. Είναι η προσπάθεια να βγάλουμε την Κύπρο

και την Ελλάδα από τον βούρκο της οικονομικής κρίσης», συνεπεία διακυβερνήσεων «που δεν σεβάστηκαν το δημόσιο χρήμα, δεν σεβάστηκαν την ίδια την ζωή και τις τσέπες των ανθρώπων, αλλά με θράσος τις θυσίασαν για να κερδίσουν το χειροκρότημα της στιγμής και να μοιραστούν τα πρόσκαιρα λάφυρα της εξουσίας».

Ως προς την πορεία της Κύπρου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, σημείωσε: «Μας ρωτάτε πολλοί, πως στην Κύπρο τα καταφέραμε. Απλά είπαμε την αλήθεια στους πολίτες. Και πορευτήκαμε με συνέπεια και τόλμη, δίχως παλινδρομήσεις. Αναλάβαμε την ιδιοκτησία της εφαρμογής του μνημονίου και του μεταρρυθμιστικού προγράμματος της χώρας».

Τέλος, ο Αβέρωφ Νεοφύτου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και προς το ρόλο που έχει να διαδραματίσει η ΝΔ στην επιστροφή της Ελλάδας στην σωστή πορεία.

«Πιστεύω σε εσένα», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ από το βήμα του 10ου Συνεδρίου για να προσθέσει «αλλά και σε αυτή την παράταξη. Ξέρω τις απόψεις σας, που είναι οι ίδιες με τις δικές μας. Απόψεις που μπορούν, να βγάλουν την Ελλάδα από τα αδιέξοδα. Και το πιστεύω έντονα. Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να δώσει τη λύση σε αυτή τη χώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα