Αστυνομία Πάφου: Επί ποδός για την ομαλή διεξαγωγή των Μητροπολιτικών εκλογών

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η αστυνομική διεύθυνση Πάφου σήμερα, Κυριακή για την ομαλή διεξαγωγή των Μητροπολιτικών εκλογών στην επαρχία Πάφου.

Σε δηλώσεις τους στο ΚΥΠΕ ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Νίκος Τσαππής, ανέφερε πως η αστυνομική διεύθυνση Πάφου έχει προετοιμαστεί για την αστυνόμευση με τη λήψη μέτρων ασφάλειας για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και την ανάδειξη νέου Μητροπολίτη Πάφου.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαππή έχει εκπονηθεί σχετική διαταγή επιχείρησης σύμφωνα με την οποία θα λειτουργήσει στην

αστυνομική διεύθυνση Πάφου αίθουσα επιχειρήσεων και επίσης θα συγκροτηθούν μηχανοκίνητα περίπολα, έτσι ώστε να αστυνομεύονται και τα 126 εκλογικά κέντρα στην επαρχία Πάφου.

Τα εκλογικά κέντρα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Λεμεσού θα αστυνομεύονται από μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού.

Στην επαρχία Πάφου θα εργαστούν περίπου 50 μέλη της ΑΔΕ Πάφου, συνέχισε

Επίσης θα προβαίνουν στις απαραίτητες τροχαίες ρυθμίσεις με στόχο την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας και κατά την προσέλευση των εκλογέων στα εκλογικά κέντρα.

Επεσήμανε πως στο κτίριο της ΠΑΣΥΔΥ, όταν θα μεταφερθούν οι κάλπες, θα υπάρχει αστυνόμευση και θα ληφθούν μέτρα τροχαίας προς διευκόλυνση αλλά και μέτρα ασφάλειας για τη φύλαξη των καλπών. Τέλος, ο κ. Τσαππής κάλεσε τους πολίτες να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας για τη διευκόλυνση της διακίνησης τους στα οδικά δίκτυα.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα