Άστον Βίλα: Ο Τζέραρντ επιβάλλει πρόστιμα στους παίκτες

Ο Στίβεν Τζέραρντ θέτει τους δικούς του κανόνες στα αποδυτήρια της Άστον Βίλα και τις τελευταίες μέρες έχει διαρρεύσει ένα έγγραφο, το οποίο έχει αποσταλεί στους παίκτες για τήρηση κάποιων κανόνων και την επιβολή προστίμων σε όποιον δεν τους τηρεί.

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ, έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα της πειθαρχίας της ομάδας και έτσι έχει επιβάλλει κάποιους κανόνες, οι οποίοι αν δεν τηρηθούν θα υπάρξουν πρόστιμα.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα έγγραφο, στο οποίο υπάρχουν οι κανόνες

και τα αντίστοιχα πρόστιμα, σε περίπτωση μη τήρησής του, τα οποία έχει επιβάλλει ο Άγγλος προπονητής. Τα ποσά κυμαίνονται μεταξύ 59 έως και 237 ευρώ, ποσά που μπορεί να πληρωθούν και ανά λεπτό σε ορισμένες περιπτώσεις.

Μετά την απαγόρευση ορισμένων ειδών διατροφής στην καντίνα του κλαμπ, συμπεριλαμβανομένου της κέτσαπ, ήρθαν και οι νέοι κανόνες, που περιλαμβάνουν πρόστιμα σε περίπτωση καθυστέρησης σε προπονήσεις, συναντήσεις, ραντεβού για φυσικοθεραπείες ή εκδηλώσεις της ομάδας.

Μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται πρόστιμα αν ξεχάσουν τις σαγιονάρες για το ντουζ, τούρτα σε γενέθλια ή αν αφήσουν μαχαιροπίρουνα πάνω στο τραπέζι, μετά το φαγητό.

Διευκρινίζεται, μάλιστα, ότι σε περίπτωση αποβολής από παιχνίδι, ο παίκτης που αντικρίζει κόκκινη κάρτα είναι υποχρεωμένος να κάνει το τραπέζι σε όλη την ομάδα μέσα σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, ενώ ο χειρότερος παίκτης σε παιχνίδια προπόνησης, μετά από ψηφοφορία θα φορά μπλουζάκι "Είμαι ο χειρότερος στην προπόνηση".

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα