Αστάνα: Έκαναν πάρτι και…περιμένουν ΑΠΟΕΛ (pics)

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου πανηγύρισαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Αστάνας.

Σε μια εκδήλωση όλο χλιδή (όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες), η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ και κορυφαία ομάδα τα τελευταία χρόνια στα Καζακστάν (ιδρύθηκε τα τελευταία επτά χρόνια και κατέκτησε 3 πρωταθλήματα 3 κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ) πανηγύρισε το πρώτο της νταμπλ και οι παίκτες του Στοϊλοφ το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Τώρα περιμένουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία

τον ΑΠΟΕΛ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι λιγοστές ελπίδες πρόκρισης αλλά και τα δυο χρόνια χωρίς ήττα εντός έδρας στις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις, δίνουν περισσότερη αισιοδοξία στην ομάδα.

«Είμαστε έτοιμη για τη μάχη. Για να είμαστε ειλικρινείς, έχουμε δύσκολο αντίπαλο, γιατί στην Κύπρο στον πρώτο αγώνα χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Αν την Πέμπτη δεν χάσουμε, τότε όλα μπορεί να είναι διαφορετικά. Φυσικά προετοιμαζόμαστε για να τα δώσουμε όλα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας», ήταν τα λόγια του μέσου της ομάδας Νεμάνιαν Μαξίμοβιτς.

"Είναι σημαντικό να πάρουμε τους βαθμούς για να έχουμε πιο εύκολο έργο του χρόνου. Γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουμε τα δυο τελευταία παιχνίδια", δήλωσε με τη σειρά του ο αμυντικός της ομάδας Ιγκορ Σίτοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα