Ασταμάτητος ο Κύργιος, στον τελικό του Cincinnati Masters

Ο Νικ Κύργιος νίκησε 2-0 σετ τον Νταβίντ Φερέρ και προκρίθηκε στον τελικό του Cincinnati Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντιμιτρόφ. Ήττα για τη Σάκκαρη στο New Haven.



Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Νικ Κύργιος και γράφει ιστορία στο Cincinnati Masters. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας νίκησε έναν ακόμη Ισπανό και προκρίθηκε στον τελικό, όπου τον περιμένει ο Βούλγαρος, Ντιμιτρόφ.

Ο 22χρονος

μετά τον Ραφαέλ Ναδάλ απέκλεισε και τον Νταβίντ Φερέρ (Νο31) με 2-0, αν και δυσκολεύτηκε περισσότερο αυτή την φορά και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό διοργάνωσης Masters 1000.

Και τα δυο σετ κατέληξαν στα χέρια του με 7-6 και 7-6 αντίστοιχα και πλέον καλείται να πετύχει μια ακόμη νίκη κόντρα στον Βούλγαρο, Νο11 της ATP, όπου και γι' αυτόν είναι ο πρώτος τελικός της σειράς Masters.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και κρίθηκε στο τάι μπρέικ και στα δυο σετ, ενώ μετά τον Λέιτον Χιούιτ το 2005, ο Κύργιος είναι ο πρώτος τενίστας από την Αυστραλία που φτάνει σε τελικό Masters. Με την ελπίδα να καταφέρει να πάρει και τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα