Ασίς και… κατακόρυφη πτώση

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ήθελε να κάνει ο Νίκος Νταμπίζας με το που ανέβαλε το πόστο του τεχνικού διευθυντή ήταν να ρίξει κατά πολύ το μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ της Ομόνοιας.

Ο στόχος του Ελλαδίτη άρχισε να υλοποιείται αμέσως μετά το τέλος της σεζόν, αφού έθεσε εκτός ομάδας αρκετούς παίκτες που ήταν πάνω των 30 ετών. Ο Μπεμπέ (35 ετών), ο Ρομαρίκ (33), ο Ράμος (33), ο Κιρμ (31) ήταν μερικοί παίκτες που ανήκαν στην κατηγορία των… προχωρημένων σε – ποδοσφαιρική - ηλικία.

Η σημερινή εξέλιξη με τη μη ανανέωση της συνεργασίας με το Νούνο Ασίς, αποτέλεσε ακόμα ένα βήμα προς αυτή

την κατεύθυνση, μιας και ο αρχηγός της Ομόνοια ήταν με διαφορά ο πιο μεγάλος παίκτη (38+ ετών). Μπορεί το διαζύγιο με τον Πορτογάλο άσο να προέκυψε για διαφορετικούς λόγους, στο τέλος της ημέρας όμως η αποχώρησή του ήρθε να ρίξει… κατακόρυφα τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ.

Τη θέση του Ασίς, πάντως, παίρνει ένας άλλος ποδοσφαιριστής άνω των 30. Ο λόγος για τον 33χρονο Κλέιτον, ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο έργο να καλύψει το κενό ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή. Λέτε ο Βραζιλιάνος να αναγκάσει τους φίλους της Ομόνοιας να ξεχάσουν γρήγορα τον Ασίς; Δεν θα είναι εύκολο, διαθέτει όμως την ποιότητα για να το πετύχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα