Άσχημα νέα από Δανία και Βουλγαρία για ΑΠΟΕΛ (pic)

Την έκπληξη περίμενε ο ΑΠΟΕΛ ωστόσο η τύχη δεν του έκανε το χατίρι. Οι γαλαζοκίτρινοι στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα αντιμετωπίσουν την Βιτορούλ Κοστάντζα από την Ρουμανία και αν προκριθούν στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι στον όμιλο των αδυνάτων.

Σήμερα επαναληπτικούς αγώνες έδωσαν Κοπεγχάγη και Λουντογκόρετς με τις δυο ομάδες να φτάνουν μια ανάσα από τον αποκλεισμό (αν προκριθούν στα play-off, θα είναι στoν όμιλο των δυνατών) ωστόσο κατάφεραν και πήραν την πρόκριση για τον 3ο

προκριματικό. Η Κοπεγχάγη του Πιερου Σωτηρίου αν και ηττήθηκε στην έδρα της με 1-2 από την Ζίλινα πήρε την πρόκριση καθώς κέρδισε στον πρώτο αγώνα με 3-1. Στην Βουλγαρία η Λουντογκόρετς επικράτησε της Ζαλγκίρις με 4-1 και ανέτρεψε την ήττα του πρώτου αγώνα με 2-1.

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ αν περάσει από την Βιτορούλ θα χρειαστεί, τρείς εκπλήξεις για να βρεθεί στον όμιλο των δυνατών.

Ο ΑΠΟΕΛ αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Βιτορούλ και προκριθεί στα play-off θα βρίσκεται στην 3η θέση με 26.210 βαθμούς. Στην 2η θέση η Λέγκια Βαρσοβίας με 28.450 και στην 1η θέση η Μπάτε με 29.475.

Στον όμιλο των δυνατών πρώτος είναι ο Ολυμπιακός με 64.580, στην 2η θέση Σέλτικ 42.785, στην 3η Σάλτσμπουργκ με 40.570, στην 4η η Κοπενγχάγη με 37.800 και στν 5η θέση η Λουντογκόρετς με 34.175.

Τα ζευγάρια των δυνατών στον 3ο προκριματικό γύρο:

Ολυμπιακός-Παρτίζαν

Σέλτικ-Ρόνζεμποργκ

Σάλτσμπουργκ-Ριέκα

Κοπεγχάγη-Βαρτάρ

Λουντογκόρετς- Hapoel Beer Sheva

Keywords
Τυχαία Θέματα