Ας βγουν μπροστά αν όντως θέλουν ν' αναλάβουν...

Αβέβαιο το μέλλον στα διοικητικά της ΑΕΛ. Μπορεί μεν να υπάρχει χρόνος μέχρι την 1η Ιουνίου, ωστόσο οι διεργασίες για εξεύρεση διαδοχής της διοίκησης Ανδρέα Σοφοκλέους συνεχίζονται με πολύ αργούς ρυθμούς.

Για την ώρα κανένας δεν εξέφρασε οποιοδήποτε ενδιαφέρον και σύμφωνα με πληροφορίες δύσκολα θα το πράξει. Κανείς δεν είναι έτοιμος, αλλά ούτε και διατεθειμένος ν' αναλάβει ευθύνες και αυτό το τεράστιο βάρος που ονομάζεται διοίκηση ΑΕΛ.

Υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας, αφού η συμπεριφορά κάποιων οπαδών έφερε τον ισχυρό άνδρα της λεμεσιανής ομάδας προ τετελεσμένων και αυτό φαίνεται ότι θα έχει ολέθριες συνέπειες.

Το θέμα εξακολουθεί να παραμένει σοβαρό, αλλά και συνάμα πολύ απλό και εξηγούμε. Δεν είναι λίγες οι φορές που πρώην παράγοντες τα έβαζαν (δεν γινόταν δημόσια βέβαια) με τον Ανδρέα Σοφοκλέους, τού ασκούσαν ανελλιπώς δριμεία κριτική, παίρνοντας μάλιστα τον κόσμο με το μέρος τους, πείθοντάς τους ότι θέλουν να αναλάβουν την ΑΕΛ αλλά ο πρόεδρος δεν τους αφήνει.

Όλα αυτά, με το πέρασμα του χρόνου δημιούργησαν μία αρνητική εικόνα προς το πρόσωπο του Ανδρέα Σοφοκλέους, αυτήν του εγωιστή προέδρου που έκανε ό,τι ήθελε και έδιωχνε τους... αγνούς πρώην παράγοντες μακριά από την ομάδα. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα ν' ανοίξει η ψαλίδα ανάμεσα στον «Big Sofo» και τον κόσμο της ΑΕΛ, που πίστευε στα λόγια τους και ονειρευόταν μεγαλεία.

Τώρα όμως που έχουν την ευκαιρία και ήρθε η ώρα τους για ν' αναλάβουν τα ηνία, φαίνεται να μην έχουν καμία διάθεση να προσφέρουν τις ώρες τους και τα χρήματά τους για να διοικήσουν την Αθλητική Ένωση Λεμεσού.

Πάντως, αν θέλουν πραγματικά το καλό της ΑΕΛ, δεν πρέπει να συνεχιστεί το κρυφτό, διότι χρόνια τώρα κάνει τεράστιο κακό στην ίδια την ομάδα τους. Αν όντως θέλουν να πάρουν στις πλάτες τους το σωματείο, τότε κακά τα ψέματα είναι η καλύτερη στιγμή. Επιβάλλεται τώρα να βγουν μπροστά και να το πράξουν. Αλλιώς ας αφήσουν την ομάδα να ηρεμήσει και αυτούς που έχουν το θάρρος να τη διοικούν, να συνεχίσουν να το πράττουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα