Άρσεναλ:Eκτός αποστολής Οζίλ και Κολάσινατς για λόγους ασφαλείας

Με δύο σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει η Άρσεναλ στο Νιούκαστλ, για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.Η ομάδα του Ουνάι Έμερι θα παραταχθεί χωρίς τους Μεζούτ Οζίλ και Σιντ Κολάσινατς, που εμπλέχτηκαν στην επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκαν στο Λονδίνο.Οι λόγοι που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας είναι καθαρά για λόγους ασφαλείας, με εντολή της Βρετανικής Αστυνομίας. Περιμένουμε να δούμε πόσο θα κρατήσει το συγκεκριμένο

γεγονός ή αν αφορά μόνο το πρώτο παιχνίδι των κανονιέρηδων.

Ακολουθεί η ενημέρωση της Άρσεναλ:

"Ο Μεζούτ Οζίλ και Σιντ Κολάσινατς δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Νιούκαστλ για λόγους ασφαλείας, ύστερα από εντολή της αστυνομίας, η οποία συνεχίζει την έρευνα.

Η ευημερία των παικτών μας και των οικογένειών τους αποτελούν πάντα υψηλή προτεραιότητα για εμάς και ήρθε ως αποτέλεσμα συζητήσεων που έγιναν με τους ίδιους, αλλά και τους εκπροσώπους τους. Είμαστε σε επαφή με την αστυνομία και παρέχουμε στους παίκτες και στις οικογένειές τους την κατάλληλη στήριξη.

Ανυπομονούμε να ξαναδούμε τους παίκτες σύντομα στην ομάδα μας. Δεν θα προχωρήσουμε σε κάποιο άλλο σχόλιο".

Arsenal statement: Mesut Ozil and Sead Kolasinac will not be part of the squad for our opening match against Newcastle United following further security incidents which are being investigated by the police.

James Benge (@jamesbenge) August 9, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα