Άρσεναλ και Γουλβς προχώρησαν με νίκες (vids)

Η Άρσεναλ ήταν πολύ πειστική για μία ακόμα φορά και με το 2-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Έχει πια το δικό της ύφος στο γήπεδο, έχει ξεκάθαρη ταυτότητα και με το 3-4-3 του Αρτέτα προσπαθεί να επιβάλλει το παιχνίδι της ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η Άρσεναλ όσο περνάει ο καιρός δείχνει όλο και καλύτερη και δείχνει ότι μπορεί να καθαρίζει με σχετική ευκολία όλα τα… μικρά ματς.

Τρίτη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές για τους Λονδρέζους, που παρότι

είδαν την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να αμύνεται μαζικά, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν την νίκη με 2-1. Παρότι τα υψηλά ποσοστά κατοχής (κοντά στο 80%) δεν μεταφράστηκαν σε πολλές τελικές ή κλασικές ευκαιρίες, η Άρσεναλ ήταν υπομονετική και βρήκε το κενό.

Στο 61ο λεπτό, ο Θεμπάγιος βρήκε τον Μπεγερίν με κάθετη μπαλιά, εκείνος με σέντρα βρήκε τον Σακά στο πίσω δοκάρι και ο μικρός με κεφαλιά έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα και πριν οι αντίπαλοι συνέλθουν, ο Πέπε με υπέροχη κούρσα έκανε το ρήγμα από δεξιά και με υπέροχο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Η Σέφιλντ μείωσε με όμορφο αριστερό σουτ του ΜακΓκόλντρικ (83’, 2-1) όμως δεν απέφυγε άλλη μία ήττα που την διατηρεί στην ζώνη υποβιβασμού.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Γουλβς πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με το πολύτιμο 1-0 επί της Φούλαμ. Οι Λονδρέζοι με κορυφαίο τον Αρεολά κράτησαν για 56 λεπτά, όμως ένα γκολ του Πέδρο Νέτο στο 56ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση (1-0) με τους λύκους να φτάνουν με πολύ κόπο στο δεύτερο τρίποντο της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα