Αρνείται κάθε ενοχή ο εκπαιδευτικός στη Λεμεσό

Αρνείται κάθε ενοχή για τα όσα του καταλογίζουν στην καταγγελία η οποία τον φέρει να κτύπησε 9χρονο μαθητή ο εκπαιδευτικός, δημοτικού σχολείου στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο εκπαιδευτικός συνελήφθη, αφού εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση  επίθεσης και σωματικής βλάβης και ανακρίνεται.

Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στη Λεμεσό, Ευάγγελο Ευάγγελου, πέρασε

νωρίτερα την πύλη του ΤΑΕ Λεμεσού με τη συνοδεία δικηγόρου της ΠΟΕΔ.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο μαθητής βρισκόταν στην τάξη και μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον δάσκαλο, ο δεύτερος τον μετέφερε σε γραφείο και τον έσπρωξε με δύναμη με αποτέλεσμα ο μαθητής να κτυπήσει σε τοίχο.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του μαθητή.

Για το περιστατικό μίλησε στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ ο παππούς και νόμιμος κηδεμόνας του παιδιού, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο 9χρονος φοβάται και δεν θέλει να πάει πίσω στο σχολείο. 

Πάντως, η εκπαιδευτική οργάνωση της ΠΟΕΔ, δια του Γενικού Γραμματέα κ. Χάρη Χαραλάμπους, σημειώνει πως μίλησαν με λειτουργούς του σχολείου και το περιστατικό δεν έγινε όπως περιγράφεται στα μέσα ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα