Άρνασον για Ευρώπη και Σιέρινταν

Με αφορμή τον αυριανό φιλικό αγώνα Ισλανδίας – Ιρλανδίας, μίλησε στα ΜΜΕ ο κεντρικός αμυντικός της Ομόνοιας Κάρι Άρνασον. Ο Ισλανδός διεθνής αναφέρθηκε για τον αντίπαλο, τον Ιρλανδό πρώην συμπαίχτη του Κίλιαν Σέρινταν, και για την αναγκαιότητα της Ομόνοιας να βγει Ευρώπη.

Για τον αυριανό αντίπαλο της Ισλανδίας: «Ξέρω πάνω-κάτω όλους τους Ιρλανδούς παίκτες από τότε που έπαιζα στην Αγγλία. Αντιμετώπισα ορισμένους από αυτούς και κάποιους άλλους τους έβλεπα στην τηλεόραση, επομένως είναι όλοι γνωστά πρόσωπα αν και προσωπικά γνωρίζω μόνο έναν, τον Richard Keogh με τον οποίο ήμουν συμπαίκτης στην Ισλανδία».

Για τον Σέρινταν: «Κατ' ακρίβειαν τον ήξερα από πριν, από τότε που ήμουν στην Plymouth Argyle. Είχε έρθει δανεικός απ' την Celtic νομίζω. Καταπληκτικός τύπος, δεν μπορώ να πω άσχημη λέξη γι' αυτόν. Νομίζω ότι έχει κάνει μεγάλη πρόοδο. Έχει βελτιωθεί πολύ ως ποδοσφαιριστής και έκανε μια καλή μεταγραφή στην Πολωνία. Μάλλον όχι το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να ζεις, σίγουρα όχι τόσο ωραία όσο η Κύπρος αλλά ένα καλό μέρος για ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος για εκείνον»

Για την Ομόνοια: «Θέλουμε να παίξουμε στο Europa League. Aυτός είναι ο μεγάλος στόχος του συλλόγου. Θα είμαστε σε κρίση αν δεν βγούμε στην Ευρώπη».

Keywords