Αρχίζει η τουριστική περίοδος Πρωταρά με 7000 Αυστριακούς

Αρχίζει την Τετάρτη 29 Μαρτίου η κάθοδος 7,000 περίπου τουριστών από την Αυστρία, οι οποίοι θα διαμένουν σε ξενοδοχεία του Πρωταρά.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου αναφέρεται ότι «οι επίμονες προσπάθειες που καταβάλλει για καταπολέμηση της χαμηλής εποχικότητας που μαστίζει την τουριστική βιομηχανία, έχουν καρποφορήσει. Αυτό αποδεικνύεται με την επιλογή του Πρωταρά από γνωστές τουριστικές εταιρείες που εδρεύουν στην Κύπρο και την Αυστρία ως τον ιδανικό τουριστικό προορισμό

για 7000 αυστριακούς συνταξιούχους».

Προστίθεται ότι οι «συγκεκριμένοι τουρίστες θα φτάνουν σταδιακά στην Κύπρο αρχής γενομένης από την Τετάρτη 29 Μαρτίου και με αφίξεις για 5 συνεχόμενες Τετάρτες μέχρι και τον Απρίλιο. Ο Δήμος Παραλιμνίου ανέλαβε την υποδοχή των 1.600 τουριστών που θα φτάνουν στη Κύπρο κάθε Τετάρτη, με τη διοργάνωση καλλιτεχνικού προγράμματος το οποίο θα πλαισιώνουν τα σύνολα του Δήμου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η τελετή υποδοχής καθώς και η όλη διαμονή των Αυστριακών τουριστών θα καλύπτεται και θα προβάλλεται από τα μεγαλύτερα μέσα της Αυστρίας όπως το κανάλι ORF».

Σημειώνεται ακόμα ότι «ο Δήμος Παραλιμνίου θα προχωρήσει στην έκδοση διαφημιστικού οδηγού που θα δίδεται στους επισκέπτες με στόχο αφ` ενός την προώθηση των ντόπιων επιχειρήσεων και αφ` ετέρου να πειστούν οι τουρίστες να επισκεφθούν ξανά την περιοχή, όπως κάνουν δεκάδες επαναλαμβανόμενοι τουρίστες που επιλέγουν σταθερά τον Πρωταρά για τις διακοπές τους».

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα