Αριστίνδην υποψήφιος:Οι πράσινοι φλώροι μπαίνουν στα ερμάρκα

Tη δική του απάντηση προς τον υποψήφιο βουλευτή του ΑΚΕΛ, Μάριο Χαννίδη, έδωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook ο υποψήφιος βουλευτής της ΕΔΕΚ, Σταύρος Χατζησάββας.

Με ανάρτηση του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο αριστίνδην υποψήφιος ανέφερε: «Μεγάλη μέρα σήμερα για την Ορθοδοξια αλλά

και για τον ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή εάν γράψω ότι οι φλωροι πράσινοι απόψε παίζει να μπουν μες τα ερμαρκα θα γίνει χαμός;; Το χοχοι από που βγήκε; το έχω απορία εδώ και καιρό! lol Marios Hannides Andreas Pitsillides»

Σε μια λιτή ανακοίνωση Τύπου, η ΕΔΕΚ ανέφερε ότι "Το σχόλιο του υποψήφιου βουλευτή Αμμοχώστου Σταύρου Χατζησάββα για τα ποδοσφαιρικά πράγματα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν εκφράζει σε καμιά περίπτωση το Κίνημα και κακώς έγινε".

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ Μάριος Χαννίδης είχε κάνει retweet ένα tweet της «Θύρα 9» σχολιάζοντας, ότι με το πρώτο μέρος συμφωνεί («Οι πορτοκαλί πάντα ήταν φλώροι») με το δεύτερο κομμάτι ωστόσο διαφωνεί κάθετα. Η πράξη του κ.Χαννίδη, που σύμφωνα με τον ίδιο παρερμηνεύτηκε, προκάλεσε την αντίδραση του Γ.Γ του κόμματος Άντρου Κυπριανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα