Άρης: Έπιασε δουλειά ο Μαρτίδης

Ο Νικόλας Μαρτίδης έπιασε δουλειά στον Άρη και προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα γίνεται για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύπριος προπονητής, που ήταν την Τρίτη στο «Τσίρειο» και είδε τη νέα του ομάδα, ξέρει ότι τον περιμένει πολύ σκληρή δουλειά για να μπορέσει να την κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία. Ο νεαρός τεχνικός και ο συνεργάτης του Γιαννάκης Κλεάνθους θα προσπαθήσουν σε σύντομο χρονικό

διάστημα να περάσουν τη φιλοσοφία τους στους παίκτες, έτσι ώστε να παίζουν με τον τρόπο που αυτός θέλει. Η ανάγκη να έρθουν θετικά αποτελέσματα το ταχύτερο είναι μεγάλη.
Αουρέλιο, Παύλου
Το θετικό για τον νέο τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας είναι πως έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα της Κυριακής τους Αουρέλιο και Παύλου. Ο πρώτος, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην ΑΕΖ, θα δώσει σημαντικές βοήθειες στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Κύπριος άσος θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας. Στον Άρη περιμένουν να φθάσει και η μπλε κάρτα του Σουηδού αμυντικού Σιόστεντ για να αποκτήσει και αυτός δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η τελευταία μετεγγραφική κίνηση των «πρασίνων» θα αφορά την επίθεση - στόχος είναι να αποκτηθεί ένας φορ που να έχει το εύκολο γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα