Άρης: Επαφή Καρυπίδη-Μάντζιου και απομένει μόνο η ανακοίνωση

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Άκης Μάντζιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη και προς αυτήν την κατεύθυνση έγινε η σημερινή (18/9) επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Η επιλογή στο πρόσωπο του Άκη Μάντζιου φάνηκε από νωρίς, ανήκει στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος μάλιστα κινήθηκε με απώτερο σκοπό την άμεση πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία. Κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν εξάλλου το γεγονός ότι το όνομα του έμπειρου τεχνικού μονοπώλησε στη χθεσινή (17/9) συζήτηση μεταξύ του κ. Καρυπίδη με τον

ποδοσφαιρικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Άγγελο Χαριστέα. Αρχικά, συμφωνήθηκε η απομάκρυνση του Μίκαελ Ένινγκ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και στην συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την πρόθεση πρόσληψης του Άκη Μάντζιου.

Σήμερα (18/9), Καρυπίδης-Μάντζιος είχαν ευρεία συζήτηση για την ομάδα, μίλησαν για τις αδυναμίες που παρουσιάζει και ουσιαστικά ο πρώτος θέλησε να μάθει τις σκέψεις του 51χρονου τεχνικού για τον τρόπο επίλυσης των αγωνιστικών προβλημάτων. Επί της ουσίας, αυτό που απομένει είναι να επισημοποιηθεί η πρόσληψη του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία, καθώς είναι πολύ ξεκάθαρο πλέον ότι αυτός είναι ο εκλεκτός του Θόδωρου Καρυπίδη.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα