Άρης - ΑΠΟΕΛ 0-0: "Μοιρασιά" στο ντέρμπι κορυφής!

"Λευκή" ισοπαλία στο Στάδιο "ΑΛΦΑΜΕΓΑ" στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε γηπεδούχο Άρη και ΑΠΟΕΛ (0-0), για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Μια ισοπαλία που αφήνει και τις δύο ομάδες να ονειρεύονται για την κατάκτηση του τίτλου. Στους 64 βαθμούς πλέον οι γηπεδούχοι, στους 63 οι φιλοξενούμενοι. Στους 61 η ΑΕΚ στους 58 η Πάφος, οι οποίες κοντεύουν στην κορυφή.

Ένα ημίχρονο για την κάθε ομάδα, με το ΑΠΟΕΛ

να είναι κυρίαρχο στο πρώτο μέρος, ενώ οι γηπεδούχοι στο δεύτερο.

Πρώτη καλή στιγμή στο ντέρμπι ήρθε στο 25ο λεπτό. Οι γαλαζοκίτρινοι ανέβηκαν από δεξιά με τον Σούσιτς να κάνει την σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή και ο Κβιλιτάια με κεφαλιά από πολύ καλή θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Άλβες. 

Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε να πιέζει και στο 34ο λεπτό έφτιαξε άλλη μια καλή φάση για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Βιγαφάνιες λίγα μέτρα έξω από την μικρή περιοχή έκανε το πλασέ με την μπάλα να κοντράρει σε παίκτη του Άρη και καταλήγει σε κορνερ.

Αυτές ήταν και οι καλύτερες στιγμές στο πρώτο μέρος.  

Απίστευτος Μπέλες…δυο φορές «όχι» σε Κακόριν από πέναλτι 

Ο Άρης κέρδισε πέναλτι στο 47ο λεπτό μετά από μαρκάρισμα του Σαρφό στον Κακόριν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρώσος επιθετικός όμως νικήθηκε από τον Μπέλετς. Ο Ιταλός διαιτητής, μετά από έλεγχο του VAR διέταξε επανάληψη.  Την εκτέλεση ανέλαβε ξανά ο Κακόριν όμως και πάλι νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ που κράτησε απαραβίαστη την εστία του, με τον Άρη να χάνει διπλή ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ. 

Στο 55ο λεπτό ο Μπαμπίκα έκανε το σουτ πάνω στον Μπέλετς με τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ δυο λεπτά αργότερα να πραγματοποιεί άλλη μια μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Μπράουν διώχνοντας την μπάλα σε κορνερ. 

Δοκάρι με Κβιλιτάια 

Στο 73ο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ ωστόσο το ανάποδο ψαλιδάκι που επιχείρησε ο Κβιλιτάια σταμάτησε στο δοκάρι του Βανά Αλβες. Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπέν από πλεονεκτική θέση να μην μπορεί να βρει την μπάλα για την στείλει στα δίκτυα του τερματοφύλακα του Άρη. 

Άρης (Α.Σπιλέφσκι): Bανά, Πηλέας, Μποακί, Μπένγκτσον (66' Γκομίς), Μπράουν, Γιαγκό, Στρούσκι (66' Μαγιαμπάλα), Μπρόρσον, Σζόκε, Μπαμπίκα (88' Καζού), Κακόριν (81' Στεπίνσκι).

-Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Καζού, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Γκομίς, Μαγιαμπέλα, Μουσούντα, Γιαμπλόνσκι. 

ΑΠΟΕΛ (Βλ.Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Φεράρι, Σούσιτς, Ντβάλι, Κρέσπο, Κονσταντίνοφ, Σαρφό (86' Εφραίμ), Βιγιαφάνες (45' Μπεν), Ντονγκαλά (66' Μαρκίνιος), Ντάλσιο, Κβιλιτάια (86' Μακέντα).

-Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγκίρης, Καρώ, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Τσεμπάκ, Σατσιάς, Ηλία, Μπεν, Μαρκίνιος, Μακέντα, Δώνης.

Κίτρινες: Μπρόρσον, Μπαμπίκα / Σούσιτς, Σαρφό, Κονσταντίνοφ

Διαιτητής: Di Bello Marco

Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Prontera Alessandro

AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης #45 ΑΠΟΕΛ 0#450, Μοιρασιάampquot,aris #45 apoel 0#450, moirasiaampquot