Αρχίζει το ματς (Πρεμιέρα στα πρωταθλήματα Π.Ο.Α.Π)

Τα νέα πρωταθλήματα «ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ» της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου,αρχίζουν αύριο Σάββατο 4 Νοεμβρίου. Στα νέα πρωταθλήματα θα πάρουν μέρος συν ολικ ά 4.000 μικροί ποδοσφαιριστές ηλικίας 6-15 χρονών.


Φέτος για πρώτη φορά στην Κύπρο και σε πρωταθλήματα Ακαδημιών εφαρμόζονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Η Π.Ο.Α.Π καινοτομεί σε

αυτό αφού πλέον κάθε εβδομάδα οι ακαδημίες μέλη της θα ξέρουν που θα αγωνίζονται οι μικροί ποδοσφαιριστές, είτε στο γήπεδο τους είτε στου αντιπάλου τους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό αφού δεν θα υπάρχει η ταλαιπωρία και οι μετακινήσεις από γήπεδο σε γήπεδο που γινόντ ουσα ν τα προηγούμενα χρόνια.
Η οικογένεια της Π.Ο.Α.Π μεγάλωσε φέτος αφού ανέβηκαν κατακόρυφα οι συμμετοχές νέων ακαδημιών αλλά μικρών ποδοσφαιριστών. Συνολικά 45 ακαδημίες (29 από την Λευκωσία και 16 από την Λεμεσό) , 291 ομάδες (175 από την Λευκωσία και 116 από την Λεμεσό), 145 προπονητές και 16 γήπεδα(10 στην Λευκωσία και 6 στην Λεμεσό) ξεκινούν την προσπάθεια τους για μία ακόμα χρονιά, αριθμοί που σίγουρα δείχνουν την δυναμική του πρωταθ λήμα τος.
Ο πρόεδρος της Π.Ο.Α.Π κ.Δώρος Αργυρού και το Δ.Σ της Ομοσπονδίας στέλνουν σε όλες τις ακαδημίες, τους μικρούς ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους γονείς το ακόλουθο μήνυμα:
«Μία ακόμα χρονιά αρχίζει αυτό το Σάββατο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την συμμετοχή που υπάρχει στα πρωταθλήμα «ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ. Τα πρωταθλήματα γίνονται πραγματικότητα χάρη στους χορηγούς μας αλλά και στα μέλη του ΔΣ ης Π .Ο.Α.Π που δουλεύουν αμέτρητες ώρες.
Εμείς σαν Δ.Σ θέλουμε να πούμε στα παιδιά μας και στους γονείς ότι πρέπει στο γήπεδο να αγωνίζονται με ήθος και αξιοπρέπεια αφού αυτή είναι και η ουσία του ποδοσφαίρου. Το δίκαιο παιχνίδι γενικά δεν ισχύει μόνο στο γήπεδο αλλά και στην καθημερινότητα μας.
Θέλω να ευχαριστήσουμε για μία ακόμα φορά όλους τους ιδιοκτήτες γηπέδων αλλά και τους χορηγος πο υ μας στηρίζουν. Τους Φούρνους Ζορπά, την ιδιωτική σχολή ΦΟΡΟΥΜ, τα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ και την εταιρεία UHLSPORT.

To πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στην Λευκωσία

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στην Λεμεσό

Keywords
Τυχαία Θέματα