Άρχισε η καταβολή των εκταρικών επιδοτήσεων

Την ευαρέσκεια του αναφορικά με τις πληρωμές των εκταρικών επιδοτήσεων, οι οποίες όπως υποσχέθηκε ο Επίτροπος ΚΟΑΠ Τίμης Ευθυμίου στην προηγούμενη συνάντηση τους, άρχισαν να καταβάλλονται από σήμερα, εκφράζει, σε ανακοίνωση του με την ευκαιρία της συνάντησης των εκπροσώπων των Αγροτικών Οργανώσεων με τον Επίτροπο ΚΟΑΠ, ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρου.

Αναφορικά με τις κεφαλικές επιδοτήσεις, των οποίων οι πληρωμές προς τους δικαιούχους άρχισαν από το Δεκέμβριο του 2015, ο Παναγροτικός Σύνδεσμος ενημερώθηκε χθες για το

μικρό αριθμό «προβληματικών» αιτήσεων, για τις οποίες στηρίζει τη πρόθεση του Επιτρόπου να εξαντλήσει όλα τα μέσα που διαθέτει με στόχο το θέμα να διευθετηθεί.

Παράλληλα με την προσπάθεια του Επιτρόπου, ο Σύνδεσμος μαζί με τις υπόλοιπες Αγροτικές Οργανώσεις, θα κάνει συναντήσεις με τους αρμόδιους Υπουργούς, προκειμένου να συμβάλουν και οι ίδιοι στην ευόδωση του τελικού στόχου που δεν είναι άλλος από του να πληρωθούν όλοι οι κτηνοτρόφοι, αναφέρει.

Ο Επίτροπος ζήτησε από τις Αγροτικές Οργανώσεις πίστωση χρόνου 5 ημερών, και θα επαναληφθεί η συνάντηση για ενημέρωση ως προς τα αποτελέσματα των προσπαθειών του.

Ο Παναγροτικός Σύνδεσμος εκφράζει, τέλος, τη βεβαιότητα ότι στην επόμενη συνάντηση τους με τον Επίτροπο, το όλο θέμα θα έχει θετική κατάληξη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα