Άρχισαν τα πανηγύρια της ντροπής στα κατεχόμενα (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Από το πρωί άρχισαν τα προκλητικά πανηγύρια στα κατεχόμενα για την 35η επέτειο από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους. Συγκεκριμένα το 1983 εννιά χρόνια μετά την στρατιωτική εισβολή του Αττίλα, η Τουρκία δια χειρός Ραούφ Ντεκτάς αυτοανακηρύσσει την λεγόμενη «Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου» την οποία δεν αναγνωρίζει μέχρι σήμερα κανένα κράτος της Διεθνούς κοινότητας πλην της Τουρκίας.

Rauf Denktaş'ın da dediği gibi, Kıbrıs Türk halkı başı dik, korkusuz yaşasın diye verilmişti bu mücadele.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 35. yılı

kutlu olsun.
Hepsi https://t.co/ffyCqSeDBD'da.https://t.co/I69kAvk6PA#KKTC #15Kasım pic.twitter.com/BwmeX4DWsC

TRT Arşiv (@trtarsiv) November 15, 2018

Τούρκος Αντιπρόεδρος:Aδιάλλακτοι οι Ε/κ, γι'αυτό δεν υπάρχει λύση Στα κατεχόμενα έχουν φτάσει σήμερα αξιωματούχοι από την Άγκυρα μεταξύ των οποίων ο Αντιπρόεδρος της Τουρκίας Φουάτ Όκτάι .

Στην κατεχόμενη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε το πρωί τελετή με κατάθεση στεφάνων από τον Μουσταφά Ακιντζί και μέλη της ψευδοκυβέρνησης που τήρησαν ενός λεπτού σιγή σε μνημείο του Ραούφ Ντενκτάς ενώ ακούστηκε και ο εθνικός ύμνος της Τουρκίας.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα από την κατοχική αστυνομία σε όλους τους δρόμους των σκλαβωμένων πόλεων στη βόρεια Κύπρο προκειμένου να ρυθμίσουν την κίνηση στους δρόμους εν όψει και της στρατιωτικής παρέλασης. Όπως κάθε χρόνο το επίκεντρο από τα πανηγύρια θα είναι τα τουρκικά αεροσκάφη επίδειξης Solo Türk F-16 που θα πραγματοποίησουν παράνομες πτήσεις πάνω από την σκλαβωμένη Κερύνεια από τις 3.30 μ.μ έως τις 4 μ.μ. Ο κατοχικός ηγέτης έφτασε ήδη στον χώρο της παρέλλασης (βίντεο)

Αναρτήσεις έχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέλη των Γκρίζων Λύκων στα κατεχόμεν, δημάρχοι της Κωντανστινούπολης αλλά και του εθνικισιτικού κόμματος του Μπαχτσελί. Άλλοι ανεβάζουν μάλιστα φωτογραφίες με την σημαία του ψευδοκράτους να καλύπτει ολόκληρη την Κύπρο.

«Η Τουρκία στέκεται δίπλα από τους Τουρκοκύπριους αυτή την ευτυχισμένη μέρα όταν ανακηρύχθηκε η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου και θα συνεχίσει πάντα να το κάνει. Χαρούμενη 35η επέτειος», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter o Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβουσογλου. Στην φωτογραφία μάλιστα παρουσιάζεται και η σημαία της ντροπής πάνω στον Πενταδάχτυλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα