Απτόητη η Ίντερ, όγδοη σερί νίκη και... καλπάζει για το σκουντέτο!

Η Ιντερ λύγισε και την Λάτσιο στο Meazza και συνεχίζει στον δρόμο της υπεράσπισης του τίτλου της (2-1).

Νέο έτος, ίδιες συνήθειες για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι η οποία πέτυχε την 8η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και πέρασε ξανά στην κορυφή της Serie A, όπου είχε βρεθεί προσωρινά η Μίλαν. Οι Nerazzurri πήραν γκολ και ασίστ από τον εκπληκτικό, Μπαστόνι, και πήγαν στο +1 από τους Rossoneri έχοντας

μάλιστα και ματς λιγότερο.

Πιο δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και αφού στο 13’ η κεφαλιά του Πέρισιτς από τη σέντρα του Μπαρέλα πέρασε άουτ, στο 17’ ακυρώθηκε μέσω VAR γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες ως οφσάιντ. Οι ευκαιρίες δεν έλειψαν από την Ιντερ στη συνέχεια καθώς στο 26’ ο Ντε Βράι ανενόχλητος έστειλε την κεφαλιά πάνω στον Ντούμφρις και στο 29’ ο Στρακόσα απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι το βολέ του Λαουτάρο μετά τη σέντρα του Ντούμφρις. Τελικά ο Αλβανός τερματοφύλακας νικήθηκε στο 30’ όταν ο [σέντερ-μπακ] Μπαστόνι έπιασε εκπληκτικό τεχνικό συρτό σουτ εκτός περιοχής και βρήκε με φάλτσο τη γωνία. Το 1-0 όμως παρέμεινε μόλις για πέντε λεπτά. Στο 35’ ο Κατάλντι έπαιξε γρήγορα για τον Ιμόμπιλε, οι Σκρίνιαρ, Ντε Βράι και Χαντάνοβιτς έκαναν και οι τρεις λάθος και ο Τσίρο σε κενό τέρμα έγραψε το 1-1 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Ιντερ είχε την τύχη με το μέρος της. Στο 53’ ο Φελίπε Αντερσον βρήκε εκπληκτικά τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο οποίος όμως φάτσα με το γκολ έκανε πολύ κακό τελείωμα με το αριστερό. Οι γηπεδούχοι σταδιακά ανέβασαν την απόδοσή τους κόντρα σε μια ομάδα που πλέον ήταν πολύ πίσω και αφού στο 63’ ο Στρακόσα έβγαλε το φάουλ του Αλέξις Σάντσες, στο επόμενο λεπτό χάθηκε απίστευτη διπλή ευκαιρία όταν ο keeper της Λάτσιο σταμάτησε τον Ντούμφρις και στην εξέλιξη της φάσης ο Λουίζ Φελίπε σταμάτησε τον Πέρισιτς πάνω στη γραμμή.

Τελικά η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν το γλύτωσε το γκολ καθώς στο 67’ ο Αλέξις εκτέλεσε γρήγορα φάουλ, ο Μπαστόνι έκανε τη σέντρα και ο Σκρίνιαρ με κεφαλιά οριζόντιο-και-μέσα έγραψε το 2-1. Αυτό διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε καθώς παρότι η Λάτσιο ανέβηκε και προσπάθησε κάτι να κάνει επιθετικά, δεν δημιούργησε τον μεγάλο κίνδυνο και δεν απέφυγε την ήττα.

Keywords
Τυχαία Θέματα