Άψογος ο Τσιτσιπάς! (vid)

Ονειρεμένη ήταν η επιστροφή του Στέφανου Τσιτσιπά στα courts μετά από σχεδόν έξι μήνες!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, Νο.6 στον κόσμο, επικράτησε άνετα με 6-1, 6-3 του Κέβιν Άντερσον (Νο.124) και πέρασε στον δεύτερο γύρο του Western &Southern Open. Ήταν, μάλιστα, η πρώτη του νίκη στη συγκεκριμένη διοργάνωση!

Απόλυτα συγκεντρωμένος ο Στεφ, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον πρώην Νο.5 τενίστα στον κόσμο και θα περιμένει αύριο την αναμέτρηση του Τζον Ίσνερ με τον Τζον Μίλμαν για να μάθει τον αντίπαλό του στη φάση των 16.

Εξαιρετικό παιχνίδι από την baseline,

σούπερ forehand και footwork, μόλις 12 αβίαστα λάθη (έναντι 29 του αντιπάλου του). Πώς ήταν δυνατόν να μη φτάσει στην εύκολη νίκη;

Με τρία μπρέικ στο πρώτο σετ έγραψε το 1-0 και στη συνέχεια, αφού πρώτα έσβησε τρία μπρέικ πόιντ του αντιπάλου του στο 2-2 του δεύτερου, «χτύπησε» στην πιο κατάλληλη στιγμή. Στο 4-3, δηλαδή, με αποτέλεσμα να πάρει τις μπάλες στα χέρια του και να καθαρίσει την πρόκριση μετά από μόλις 69 λεπτά.

Όπως και η Μαρία Σάκκαρη, ο Στέφανος δείχνει ανεπηρέαστος από τη διακοπή λόγω της πανδημίας!

Blazing through the competition.@StefTsitsipas defeats Kevin Anderson 6-1, 6-3 at @CincyTennis.#CInCyTENNIS pic.twitter.com/Y9Juf6Fj9C

Tennis Channel (@TennisChannel) August 23, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα