Απρόοπτο με Γιόχανσον στην ΑΕΚ

Χωρίς τον Γιάκομπ Γιόχανσον πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η προτελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ματς με την Σεντ Ετιέν. Ανησυχία για την συμμετοχή του στην Ένωση. Δεν έβγαλε αποστολή ο Κετσπάγια.

Στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε η προτελευταία προπόνηση της ΑΕΚ,

πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό απέναντι στην Σεντ Ετιέν την ερχόμενη Πέμπτη.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης δεν πήρε μέρος ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και πυρετό και του χορηγήθηκε αγωγή από το ιατρικό τιμ της ομάδας. Στους κιτρινόμαυρους έχει σημάνει συναγερμός, αφού ο 26χρονος μαζί με τον Σιμόες αποτελούν τις κολώνες του άξονα κι άπαντες ελπίζουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει να μην γίνει η αιτία να απουσιάσει από το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στους Γάλλους.

Από εκεί και πέρα, ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν και να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα. Όσον αφορά τις επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ, αναμένεται να γίνουν γνωστές την Τετάρτη. Η Ένωση θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ματς κόντρα στους «στεφανουά» την Τετάρτη, με προπόνηση που θα διεξαχθεί και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 20.15.

Keywords
Τυχαία Θέματα