Αποτελέσματα CL: Τριάρα με Σωτηρίου η Λουντογκόρετς, έκπληξη η Λίνφιλντ

Η Λουντογκόρετς επικράτησε 3-0 της Σάμροκ Ρόβερς με τον Πιέρο Σωτηρίου να σκοράρει δύο φορές. Ισόπαλη 1-1 ήρθε η ΑΕΚ Λάρνακας με την Μίντιλαντ εκτός έδρας, ενώ η Λίνφιλντ νίκησε 1-0 την Μπόντο Γκλιμτ.

Ξεκίνησε την Τρίτη (19/7) ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Champions League. Ξεκάθαρο προβάδισμα πήρε η Λουντογκόρετς επικρατώντας 3-0 της Σάμροκ Ρόβερς. Μάλιστα, πρωταγωνιστής

για την βουλγαρική ομάδα ήταν ο Πιέρος Σωτηρίου.

Ο Κύπριος επιθετικός της Βουλγαρικής ομάδας άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 35'. Ο Τιάγκο στο 90+4' διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ Λάρνακας άντεξε απέναντι στην Μίντιλαντ. Συγκεκριμένα, οι Λαρνακείς πήραν την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα των Δανών και πλέον θα τα δώσουν όλα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. Ο Γκίρσκο έκανε το 1-0 στο 81', για να ισοφαρίσει ο Σβιατσένκο τρία λεπτά αργότερα για τους γηπεδούχους

Η έκπληξη της Λίνφιλντ και τα άλλα αποτελέσματα

Η Λίνφιλντ έκανε την έκπληξη. Επικράτησε 1-0 της Μπόντο Γκλιμτ και έχει, έστω και ελαφρώς, το πάνω χέρι για τη ρεβάνς. Επίσης είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την Ελλάδα, μιας και η Νορβηγία είναι υψηλότερα στο ranking της UEFA.

Την ίδια ώρα η Λίνφιλντ έγινε η δεύτερη ομάδα από τη Βόρεια Ιρλανδία που καταφέρνει να κερδίσει ματς του 2ο προκριματικού γύρου και έπειτα στο Champions League.

Από εκεί και πέρα, η Ντουντελάνζ νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Πιούνικ, η Κάραμπαχ σε ένα ωραίο παιχνίδι επικράτησε 3-2 της Ζυρίχης και ισόπαλο 2-2 έληξε το Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σκούπι, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποτελέσματα CL, Τριάρα, Σωτηρίου, Λουντογκόρετς, Λίνφιλντ,apotelesmata CL, triara, sotiriou, lountogkorets, linfilnt