"Βούλιαξε" η Λευκωσία-Απεγκλωβισμός παιδιών από Πυροσβεστική

"Βούλιαξε" η Λευκωσία μετά την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε μετά το μεσημέρι στη Λευκωσία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε πέραν των 90 κλήσεων για βοήθεια λόγω πλημμυρισμένων υποστατικών και δρόμων, κυρίως στις περιοχές Λατσιών και Τσερίου. Κλήσεις στην Πυροσβεστική έγιναν και στις περιοχές Ιδαλίου και Γερίου.

Απεγκλωβισμός παιδιών

Αργά το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία βοήθησε στην απομάκρυνση αριθμού παιδιών από τον χώρο του Nuevo Campo, τα οποία συμμετείχαν σε παιδική γιορτή και εγκλωβίστηκαν στον χώρο.

Σε κάποιες περιπτώσεις οχήματα παρασύρθηκαν από χείμαρρους.

Στους δρόμους εννέα συνεργεία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι αξιολογεί τις κλήσεις και ανταποκρίνεται ανάλογα με την σοβαρότητα των επεισοδίων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Λεωνίδα Λεωνίδου, για την αντιμετώπιση του φαινομένου εργάζονται εννέα συνεργεία των Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας κυρίως στις περιοχές Λατσιά , Τσέρι και Γέρι. Οι κλήσεις για βοήθεια συνεχίζονται σποραδικά.

Βροχές και αύριο

Μεμονωμένες βροχές προβλέπονται και για αύριο, από το μεσημέρι και μετά, λόγω νεφώσεων που θα αναπτύσσονται κυρίως στα ορεινά και ενδεχομένως σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέτριοι 4 και στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα