Απόστολος Ανδρέας ο Πρωτόκλητος.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, στο πακέτο της «Σημερινής»,

Η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ και κατ’ επέκταση το Συγκρότημα Δίας, με αφορμή τους εορτασμούς της μνήμης του Αποστόλου Αντρέα από την ορθόδοξη εκκλησία (30 Νοεμβρίου), λαμβάνουν την πρωτοβουλία να κυκλοφορήσουν σε Βιβλίο που θα συνοδεύεται από CD με ηχητικό υλικό την έκδοση «ΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ». Το έργο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ, με ειδικές

ενότητες που αφορούν την Κύπρο και τους ναούς του Αποστόλου στο νησί και ειδικά στη Καρπασία, από τις εκδόσεις ΚΑΛΟΚΑΘΗ. Η έκδοση αποτελείται από 480 και πλέον σελίδες με μαλακό εξώφυλλο και περιλαμβάνει μαζί ένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ και σε πρώτη κυκλοφορία bonus cd διάρκειας είκοσι-επτά λεπτών με εκκλησιαστικούς ύμνους και δοξαστικά που ψάλλονται εις την μνήμη του Αγίου Αποστόλου Αντρέα καθώς και το κυπριακό παραδοσιακό μελοποιημένο ποίημα «Η Χρυσταλλού και το θαύμα του Αποστόλου Αντρέα», σε στίχους Αντρέα Μαππούρα και εκτέλεση Κυριάκου Μαππούρα. Οι ύμνοι ψέλνονται από την πανελληνίως αναγνωρισμένη φωνή του Ηλία Κλωναρίδη. Η έκδοση περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα τη Βιογραφία, τη Δράση, τα Θαύματα, τους ναούς και την θέση που κατέχει σε όλο τον κόσμο, καθώς και το Μαρτύριο του Άγιου Αποστόλου Αντρέα του Πρωτόκλητου. Η απήχηση του Αγίου σε ολόκληρη τη Κύπρο είναι εντονότατη αφού το όνομα του παραμένει η λαοφιλέστερη ονομαστική επιλογή στο νησί μας.

Για την ευρύτερη διάθεση του έργου, η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ έχει σκοπό να διαθέσει την έκδοση αυτή στις 19 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Κυριακή στην άκρως προνομιακή τιμή των €5 επιπλέον.

Μαζί εντελώς δωρεάν το ένθετο Property &Living. Ένας χρήσιμος οδηγός για τα ακίνητα, την κατοικία και τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Χορηγός έκδοσης: Sabbianco Properties.

Μαζί το περιοδικό ΟΚ!

Keywords
Τυχαία Θέματα