''Την έκαναν ξανά περήφανη την Λακατάμια'' (pic)

Με ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του Ονήσιλου και Ευαγόρα Λακατάμιας στην επιτραπέζια αντισφαίριση κάνει αναφορά στους παγκύπριους διασωματιακούς αγώνες Εφήβων και Νεανίδων όπου, κατέκτησαν και το πρωτάθλημα.

αναλυτικά:

Την κοινότητα μας, τον Δήμο μας, τα σωματεία μας, τις οικογένειες τους, τους εαυτούς τους, τους προπονητές τους και άλλους τόσους αντιπροσώπευσαν οι αθλήτριες και αθλητές των σωματείων μας της Λακατάμιας, στους Παγκύπριου Διασωματιακούς αγώνες Εφήβων και Νεανίδων στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση για την περίοδο 2016-17.

Από το βράδυ της Παρασκευής

30 Δεκεμβρίου τα σωματεία μας πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την περίοδο 2016-17 στην κατηγορία Εφήβων και Νεανίδων στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Οι αθλητές και αθλήτριες μας όπως αναμενόταν διέπρεψαν ξανά σε διοργανώσεις της ομοσπονδίας και αυτό είχε ως θετικό αποτέλεσμα τα «σκήπτρα» του πρωταθλητή και πρωταθλήτριας να μην παραδοθούν σε άλλο σωματείο.

Η καλή οργάνωση από πλευράς των ιθυνόντων του σωματείου, η σκληρή δουλειά των αθλητών και φυσικά η αγάπη όλων έχει επιφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 28 Δεκεμβρίου, διήρκησαν τρείς ημέρες και έγιναν στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης. Συμμετείχαν 18 ομάδες στους Έφηβους και 7 στις Νεανίδες.

Οι Πρωταθλητές μας !!!

Ο Ευαγόρας Λακατάμιας στους Έφηβους κατέκτησε την πρώτη θέση κερδίζοντας στον τελικό την δυνατή ομάδα της ΕΘΑ Έγκωμης με 3-1.

Έπαιξαν για την ομάδα μας στην όλη διοργάνωση οι Χριστόφορος Ευσταθίου, Χρίστος Χρυσοστόμου, Στυλιανός Γεωργίου, Αντρέας Χατζηνικόλας και Μιχάλης Αχιλλέως.

Ο Ονήσιλος Λακατάμιας στις Νενάνιδες μας έκανε ξανά περήφανους κατέκτησε πανηγυρικά την πρώτη θέση κερδίζοντας σε ένα συναρπαστικό τελικό το Κ.Ν.Ακρόπολης.

Αγωνίστηκαν για την ομάδα μας οι Κωνσταντίνα Μελετιέ, Φωτεινή Μελετιέ, Ζωή Αγγελίδου και η Φέβρη Παρτασίδου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

Περήφανα νιώθουμε για όλα τα παιδιά μας και όλους τους αθλητές των σωματείων μας και των ακαδημιών μας. Για άλλη μια φορά στις διοργανώσεις της ομοσπονδίας ΠΟΕΠΑ, η ακαδημία πινγκ πονγκ του Ονήσιλου Λακατάμιας συμμετείχε με τους περισσότερους αθλητές.

Για τον Ονήσιλο στους Έφηβους (9η θέση) έπαιξαν οι Χριστόφορος Ηρακλέους, Αντρέας Παρτασίδης, Νικόλας Πρωτοπαπάς, Μάριος Χατζηνικόλας και Αντρέας Τζιαπούρας.

Για τον Ευαγόρα στις Νεάνιδες (5η θέση) έπαιξαν οι Έλενα Πίττα, Γεωργία Πίττα, Μυριάνα Μιλτιάδους, Κωνσταντίνα Ροδοσθένους, Αλίκη Τζιαπούρα και Νεφέλη Χρυσοστόμου.

Για τον Αρίων Εργατών (7η θέση) στον οποίο αγωνίζονται μόνο παιδιά της Ακαδημίας μας έπαιξαν οι Τηλέμαχος Ευθυβούλου, Ηρακλής Πισσάρης, Στέφανος Ξυδάς, Κυριάκος Ιωάννου και Θεοδώσης Φλουρής.

Με την ομάδα της Ανατολής Λατσιών επίσης αγωνίζεται ένα δικό μας παιδί, της Ακαδημίας μας ο Θεόδωρος Κωνσταντινίδης.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους όσους ήταν κοντά στις ομάδες μας και έπαιξαν το δικό τους ρόλο στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων.

Βοήθησαν επίσης με τις συμβουλές τους από τον πάγκο:

• Πόλυς Τζιάμπος

• Μιχάλης Αγγελίδης

• Άντρος Κυπρίδημος

• Αντρέας Ευσταθίου

• Νικόλας Παναγιώτου

• Ελευθερία Παναγιώτου

Εκτός των γονιών που στάθηκαν από την πρώτη ημέρα δίπλα στα παιδιά μας, σημαντικό ρόλο διετέλεσαν μέλη του σωματείου μας και ο πρόεδρος της ομάδας.

• Αντρέας Τζιάμπος

• Μαρίνος Χρυσοστόμου

• Κάκια Αρκαλάκη

• Γιώργος Παρτασίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα