''Θα έχει ένα ρόλο τον οποίο δεν θα τον ανακοινώσουμε''

Πριν από τον σημερινό αγώνα του Ερμή κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, ο πρόεδρος της ομάδας της Αραδίππου μίλησε για τον προγραμματισμό της ομάδας για την νέα χρονιά.

Αναλυτικά:

''Θέλουμε το τρίποντο για να πάρουμε την πρώτη θέση, δεν είμαστε αδιάφοροι. Όταν έρχονται έτσι καταστάσεις ο κόσμος νομίζει ότι ο ένας δίνει το παιχνίδι του άλλου. Φιλικά κάνουν άλλοι, όχι εμείς. Βλέπεις όμως μέσα στο γήπεδο ότι και ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ

και οι άλλες πάλευαν με φιλοδοξία για το αποτέλεσμα''.

''Ήρθαμε με 14 άτομα, αυτοί χρειάζονταν για το παιχνίδι. Πρέπει και αυτοί που είναι στον πάγκο να δείξουν τι αξίζουν. Όταν δεν το δείξουν θα φύγουν και αυτοί. Αυτά τα παιχνίδια είναι για πρόβα για να δούμε αν μπορούν να παίζουν στην πρώτη κατηγορία''.

''Ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ μαζί με τον Κώστα Καϊάφα. Θα έχει ένα ρόλο τον οποίο δεν θα τον ανακοινώσουμε''.

''Να είστε σίγουροι ότι ο Ερμής θα είναι πιο δυνατός του χρόνου. Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Ευελπιστώ ότι η ομοσπονδία μας θα βρει τον τρόπο να το κάνει πιο ανταγωνιστικό για να είμαστε σε καλύτερη μοίρα όλες ομάδες''.

Keywords
Τυχαία Θέματα