''Η Ομόνοια είναι η βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου''

O εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου σε δηλώσεις του στην Cytavision ανέφερε ότι η Ομόνοια παραμένει η Βασιλισσα του Κυπριακού ποδοσφαιρού.

Αναλυτικά:

"Για το παιχνίδι, οποιοδήποτε αγωνιστικό θα το αφήσουμε στους προπονητές. Ο κόσμος έχει χορτάσει από λόγια, δεν θα μπούμε σε αυτή ήταν διαδικασία να δοθούν υποσχέσεις. Αυτό που έχει θέσει σαν στόχο η νέα διοίκηση, είναι με την δουλειά να καταφέρει

να πείσει ότι μπορεί να έρθει καλύτερη ημέρα. Δεν θα φέρουν τον κόσμο τα λόγια, αλλά οι ενέργειες και όταν νιώσει ο κόσμος ότι η κατάσταση βελτιώνεται.Η προτεραιότητα του συμβουλίου είναι να τεθεί σε ισχύ η πρόταση Παπασταύρου που θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 9 του μήνα. Η Ομόνοια είναι η βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου και αυτό δεν αλλάζει. Μπορεί να επιστρέψει ο κόσμος, φτάνει να γίνουν τα σωστά πράγματα. Ο κόσμος της Ομόνοιας αλλάζει την εικόνα του κυπριακού ποδοσφαίρου και ευχόμαστε του χρόνου να πρασινίζουν τα γήπεδα. Θα ήταν κρίμα να μην αναφέρουμε τις συμμετοχές των μικρών που είχαν θετική παρουσία όπως και την κατάκτηση του τίτλου από τους U15".

Keywords
Τυχαία Θέματα