''Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου''

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στο αποψινό αγώνα με τον Ερμή.

Αναλυτικά:

"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα μου, είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Ξέραμε πως ο Ερμής είναι πολύ δυνατός στην αντεπίθεση, με γρήγορους και δυνατούς παίκτες που είναι καλοί στις στατικές φάσεις. Είπα στους παίκτες μου πως αν μπορούν να ελέγξουν αυτές τις στιγμές που θα είχε ο Ερμής, θα είχαμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε. Το κάναμε με πολλή αυτοσυγκέντρωση, ήμασταν αρκετά επιθετικοί και δημιουργήσαμε

αρκετές ευκαιρίες αλλά σκοράραμε μόνο ένα γκολ. Έτσι ξεκίνησε αυτή η σεζόν φτιάχνουμε πολλές ευκαιρίες αλλά σκοράρουμε λίγα γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ και να παίρνουμε λίγο πιο άνετα τους βαθμούς. Αξίζαμε αυτή τη νίκη, είμαι περήφανος και αυτό πρέπει να είναι το πνεύμα μας, να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε και πετύχαμε το γκολ. Ο κόσμος μας ήταν υπέροχος, τους ευχαριστούμε, νιώσαμε τη στήριξή τους και μας έσπρωξαν εκεί που το χρειαζόμασταν. Η νίκη ανήκει και σε αυτούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα