''Άίρει την εμπιστοσύνη της και θέλει παραίτηση του Σνόντι '

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ερμή ξεκάθαρα τονίζει πως αίρει την εμπιστοσύνη της στην Επιτροπή διαιτησίας και θα ζητήσει την παραίτηση του Άλαν Σνόντι.



Αναλυτικά

«Μετά από έντονο προβληματισμό και αφού αναλύσαμε διεξοδικά επαναλαμβανόμενα συμβάντα στον ευαίσθητο χώρο της Κυπριακής διαιτησίας, ανακοινώνουμε τις εξής αποφάσεις που πάρθηκαν ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρία του δ.σ.

1. Έχουμε καταλήξει στην άποψη ότι η όλη διαχείριση που γίνεται στο χώρο της διαιτησίας, όχι μόνο έχει αποτύχει αλλά τη θεωρούμε άκρως επικίνδυνη ενόψει της συνέχειας.

Προφανώς οι αρμόδιοι, με επικεφαλή τον κύριο Άλαν Σνόντι αλλά και την επιτροπή διαιτησίας γενικότερα, αδυνατούν να κατανοήσουν ορισμένα ξεκάθαρα γεγονότα και επαναλαμβάνουν κραυγαλέα λάθη τα οποία δημιουργούν τεράστια ερωτηματικά και αμφιβολίες κατά πόσο υπάρχει λογική σε συγκεκριμένους ορισμούς. Εμείς αίρουμε την εμπιστοσύνη στον πρόεδρο και στα μέλη της επιτροπής διαιτησίας

2.Η επαναλαμβανόμενη αποτυχημένη, κατά την άποψη μας τακτική και διαχείριση, έχει σαν αποτέλεσμα να αλλοιωθεί η εικόνα του πρωταθλήματος κάτι που μεταφράζεται σε αλλοιωμένο βαθμολογικό πίνακα γεγονός το οποίο είναι πλέον γενικά παραδεχτό. Εν όψει του ότι έχουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα προειδοποιούμε όλους τους αρμόδιους, ότι είναι πλέον υπαρκτός ο κίνδυνος να έρθουν χειρότερα γεγονότα, αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

3.Με βάση όλ’ αυτά που συμβαίνουν, έχουμε εξουσιοδοτήσει τον εκπρόσωπο μας στο δ.σ της ΚΟΠ, όπως στην επόμενη συνεδρία να ζητήσει την παραίτηση του κυρίου Άλαν Σνόντι λόγω του ότι αυτός έχει την ευθύνη των ορισμών, αξιολογήσεων και γενικότερα της διαχείριση της διαιτησίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα