''Nτροπή είναι και που αναρωτιέστε''

Σύμφωνα με το omonoianews.com στις ερωτήσεις που ακολούθησαν μετά τον απολογισμό του Αντώνη Τζιωνή ο πρώην πρόεδρος απάντησε σε ερώτηση περί οδοιπορικών αλλά και αν ο κ. Πασιουρτίδης έπαιρνε μισθό σαν έφορος.

αναλυτικά οι απαντήσεις:

"Η ομιλία μου μόνο απολογίες είχε. Στις επιλογές των προπονητών αποτύχαμε και είναι ξεκάθαρο. Απέτυχε ο προπονητής άρα αποτύχαμε και εμείς, δική μας είναι η ευθύνη. Οι παίκτες που έπρεπε να φύγουν έφυγα, ήταν ο Φελτχούιζεν, ο Λεάντρο και ο Φαμπρίτσιο. Οδοιπορικά, θα ήταν ντροπή να έπαιρνα, εξίσου ντροπή είναι και που αναρωτιέστε. Όσον αφορά τον κ.

Πασιουρτίδη, αυτά αγγίζουν τα όρια της κακεντρέχειας. Δεν πήρε ένα σεντ υπό οποιαδήποτε μορφή, αντίθετα τα λίγα λεφτά που διαθέτει ο καθένας, τα έβαλε στην ομάδα. Σε ότι αφορά την εξουσιοδότηση, ο πρόεδρος της Ομόνοια δεν χρειάζεται εξουσιοδότηση για να συζητήσει με οποιονδήποτε για το καλό της ομάδας. Αποφασίζει η Γενική Συνέλευση πως προχωράμε και όχι ο πρόεδρος και κανείς δεν με έψαξε όταν πήγα στη Κίνα και το Κατάρ για να εξασφαλίσω λεφτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα